Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Obdržel jsem dotaz: “Expert ODS na školství V. Klaus mladší v reakci na sérii vražedných útoků muslimských imigrantů v EU napsal:

Nevidím jinou cestu než vypadnout z Evropské unie a tvrdě kontrolovat vlastní hranice. I za cenu, že o třetinu zchudneme.” Co si o tom myslíte?

V hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura jsme rádi, že pan Václav Klaus mladší přijal program našeho hnutí. Pan Václav Klaus mladší má velmi podobné názory na školství, jako jsou naše postoje, které jsou obsaženy programovém dokumentu SPD, takže je do jisté míry logické, že se k našemu programu přiblížil i v otázce Evropské unie a zastavení nelegální imigrace. Nesouhlasíme pouze s jednou jedinou věci a tou je jeho předpoklad, že při vystoupení z Evropské unie o jednu třetinu zchudneme. Pravý opak je pravdou: setrvání v Evropské unii znamená totální národní a státní katastrofu pro Českou republiku. Vystoupení z EU znamená osvobození, prosperitu a hlavně bezpečí. Rádi přivítáme Václava Klause mladšího na akcích našeho hnutí. Bohužel zatím pan Václav Klaus mladší reprezentuje politickou stranu, jejíž názory jsou zcela odlišné oproti těm, které sám prezentoval, neboť ODS je mainstreamový sluha Evropské unie.

2016-08-08T12:21:21+02:00