Úvodní stránkaNovinkySPD je zaregistrováno a přijímá členy!

SPD je zaregistrováno a přijímá členy!

Dovolte nám oznámit, že naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) obdrželo registraci od Ministerstva vnitra a že se již nyní můžete registrovat na www.spd.cz!

Tímto okamžikem zahajujeme přijímání členů našeho hnutí a první řádné členy již vidíte stát kolem nás. A bude nás v dohledné době tisíce a k tomu mnoho a mnoho regionálních organizací našeho hnutí po celé České republice.

Prosazujeme patriotismus, přímou demokracii, trváme na zachování našich národních hodnot vůči EU, zpřísnění imigračních zákonů a odmítáme tolerovat nepřizpůsobivé skupiny, které parazitují na slušné většině. Chceme důstojné životní podmínky pro naše seniory a podporu rodin s dětmi. Odmítáme zvyšování daní. Prosazujeme zákon o referendu, přímou volbu a odvolatelnost a osobní, hmotnou a trestní odpovědnost politiků. Podrobný program je na našem webu.

IMG_3754

Těším se na každého slušného člověka, který si přeje přiložit alespoň malinko ruku k dílu za změnu k lepšímu. Elektronickou přihlášku najdou zájemci na našem webu www.spd.cz a naši pracovníci se na základě elektronicky vyplněné přihlášky zájemcům osobně ozvou, abychom ihned navázali kontakt.

Naše země přichází o svoji suverenitu. Tento proces se urychlil zejména přijetím Lisabonské smlouvy. Připomínám, že Lisabonskou smlouvu podpořily české politické strany. Tyto strany jsou falešné, nedbají na politický program a lžou voličům. Včera hlásali multikulturu a dnes opatrně odmítají kvóty nutící nás k přijeti cizích imigrantů. Prosazujeme referendum o vystoupení ČR z EU, aby mohli občané závazně vyjádřit svůj postoj k současné vlně imigrantů a dalším problémům spojených s EU.

SPD chce ve spolupráci s Front National Marie Le Pen a dalšími stranami vytvořit politickou alternativu vývoje Evropy. Chceme spolupráci národních států a žádný superstát. Chceme změnu politického systému naší země prosazením přímé demokracie. Odmítáme zvyšování daní, odmítáme zadlužování. Státní aparát ovládaný stranickými sekretariáty musí přestat mrhat penězi lidí a zadlužovat je.

Jsme na straně poctivé práce a férového podnikání. Jsme hnutí solidární k potřebným, ale s nulovou tolerancí k nepřizpůsobivým občanů. Pokračujeme v program, jehož hlavním nositelem byl a je Tomio Okamura. Vnímáme velkou podporu našich příznivců. Jsme připraveni spolupracovat s politickými subjekty, iniciativami i osobnostmi, kteří sdílí naše programové cíle a vnímají stejná rizika vývoje Evropy a naší země.

Podívejte se na záznam naší tiskové konference, začíná na osmé minutě: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/215411058330616

2015-06-17T17:17:05+02:00