Tomio Okamura: Blesk dlouhodobě falšuje volební průzkumy

19/10 2017
Chtějí nás umlčet! Blesk se snaží cenzurou zabránit úspěchu SPD ve volbách! To nedopustíme! SPD čelí cenzuře a brutální manipulaci volebních průzkumů ze strany Blesku - ani jednou za celé dva měsíce nás nepozvali do jejich předvolebních debat, ani jednou nezveřejnili naše názory. Médium miliardáře a kmotra pana Křetínského, se zoufale snaží poškodit naše hnutí v očích voličů a ovlivnit tak jejich demokratické rozhodování ve volbách. V tomto týdnu Blesk také opakovaně odmítl zveřejnit inzerci SPD. Placenou inzerci politických stran přitom noviny běžně zveřejňují. Jedná se o jasný příklad cenzury médií vůči našemu hnutí. Je to jasné, chtějí nás umlčet. Pan Křetínský podporuje strany, které tady v minulosti vládly a podílely se na tom neuvěřitelném rozkrádání naší země, jako například Sobotkovu ČSSD, která umožnila vytunelovat OKD a teď připravila krádež století s lithiem. Blesk také dlouhodobě falšuje volební průzkumy v neprospěch SPD tím, že záměrně snižuje odhad voličských preferencí pro naše hnutí. Ačkoliv nám ostatní průzkumy přisuzují až dvouciferný výsledek a podporu voličů cítíme na každém kroku, tak podle Blesku jsou naše volební preference pod 5 %. Nevěřte lživým a zmanipulovaným médiím, která jsou v rukou politiků a oligarchů. Podpora našeho hnutí neustále roste. V těchto volbách uspějeme. Přijďte k volbám a volte SPD!