Tomio Okamura: Boj o holé přežití

13/12 2017
Předseda Evropské komise Juncker řekl pro německou televizi Deutsche Welle, že Evropa imigranty potřebuje, a proto je dle něj třeba podpořit migraci. Juncker dále řekl, že: "Lidé, kteří mají pocit, že je v Africe nečeká žádná budoucnost, do Evropy stejně přijdou. Pokud jim zavřeme hlavní dveře, přijdou těmi zadními“ a dodal, že "je třeba otevřít se legální imigraci. Co na to říct? Pan Juncker mluví jako obvykle mimo jakoukoli logiku a rozum. Pokud někdo páchá nelegální činnost, tak jako řešení navrhuje legalizaci? Za prvé, v této logice bychom pak museli legalizovat například vraždy, protože zákaz zabíjet spousta lidí bohužel nerespektuje a zabíjí nelegálně. A za druhé, kam chce pan Juncker stamilióny až miliardy chudých Afričanů a Arabů nastěhovat? Kdo bude živit lidi, kteří neumí číst, psát, neumí evropská řemesla, jazyk a drtivá větší neumí ani pracovat. Mají naprosto nekompatibilní kulturu a chování s naší evropskou civilizací. V tomto kontextu už nejde jen o islám, ale o prostou záchranu evropské civilizace jak jsme ji znali. Proto my v SPD říkáme jasně a na rovinu - už ani jeden migrant z kulturně nepřátelské země a naopak je třeba maximum těch stávajících nezákonných migrantů z Evropy vyhostit. Dnes bojuje Evropa, evropská civilizace a Evropané o holé přežití - to je fakt. A pokud Juncker a další představitelé EU bojují proti Evropě, nesmí se divit, že velká část Evropanů jeho EU nechce. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.