Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Brněnská vládnoucí koalice hnutí ANO, KDU – ČSL, Žít Brno s Piráty, Zelení a TOP09 se snaží, aby bylo Brno od září rájem pro imigranty

Brněnská vládnoucí koalice hnutí ANO, KDU – ČSL, Žít Brno s Piráty, Zelení a TOP09 se snaží, aby bylo Brno od září rájem pro imigranty. Tato multikulturní fronta z brněnského magistrátu totiž na posledním jednání zastupitelstva odhlasovala projekt na integraci imigrantů, prozatím s rozpočtem 10 mil. Kč.
Kromě skvělého byznysu pro různé „neziskovky“ se počítá i s imigranty z arabských zemí, pro které se budou za veřejné peníze nově zaměstnávat arabsky mluvící zaměstnanci magistrátu, aby nově příchozí migranti dobře rozuměli.
Je nad slunce jasné, že se jedná o přípravu na vládní záměr přijímat do země nelegální migranty, kteří se potulují Evropou a Brusel nám je nutí prostřednictvím kvót po tisících. A jak víme, Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda celoročně NATRVALO migranty do České republiky přijímá, zcela proti vůli většiny občanů ČR.
Multikulturní ghetta tak v Brně mají tedy zelenou i přes varující zkušenosti z metropolí na Západě. Opravdu tohle chceme..?
Více v nejnovějším blogu krajského zastupitele SPD za Jihomoravský kraj Mgr. Jana Hrnčíře: http://janhrncir.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586176
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli s námi souhlasíte, prosím sdílejte.
Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět s SPD letos v říjnu ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme.

2017-02-20T11:19:39+02:00