Tomio Okamura: Buďme hrdí na naši republiku

05/11 2017
Debata o našem členství v EU či vystoupení je v plném proudu. Jak víte, tak prosazujeme referendum o vystoupení ČR z EU, aby sami naši občané mohli rozhodnout o své budoucnosti ve své zemi. My v SPD nechceme žádné extrémní změny - naopak, extrémní změny, které v naší společnosti nastaly od vstupu do EU, chceme zvrátit a uvést věci do normálu. Chceme, aby se v ČR žilo dobře tak, aby přebujelá byrokracie neotravovala občanům život a podnikání, chceme, abychom nemuseli s čepicí v ruce čekat na přerozdělení našich vlastních peněz z Bruselu. Chceme, aby naši občané byli svobodní a ne v područí bruselských pánů, chceme si sami určovat, kdo tady s námi smí žít a pracovat. Chceme, aby naše zem přestala být drancována nadnárodními monopoly. Chceme, aby naši zemědělci zase vyráběli potraviny, které se dají jíst podle vyzkoušených ČSN. Chceme, aby české podniky opět skutečně vyráběly a ne pouze montovaly. Chceme se vrátit na světové trhy, kde kdysi značka Made in Czechoslovakia tolik znamenala. Chceme, aby se naši občané nebáli vyjít večer na ulici, aby naše ženy byly v bezpečí a naše děti se učily o slávě našich předků. Prosazujeme nový model evropské spolupráce, protože současná EU je nereformovatelná. Je nutné co nejdříve začít diskutovat o jiném modelu evropské spolupráce. Chceme co nejužší spolupráci suverénních evropských zemí, bez diktátu Bruselu, na základě vzájemné výhodnosti. A samozřejmě při zachování čtyřech základních svobod na půdorysu platné Schengenské smlouvy a smlouvy o Evropském hospodářském prostoru (EFTA) – volný pohyb osob, kapitálu, služeb a zboží. Je toho tak moc, co chceme? Buďme hrdí na naši Českou republiku. A já Vás prosím o podporu našeho hnutí SPD. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří. Zadavatel: Tomio Okamura, Zhotovitel: Tomio Okamura; Politické hnutí SPD