Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Byl jsem hostem Duelu na TV Barrandov

Tomio Okamura: Byl jsem hostem Duelu na TV Barrandov

Právě jsem se vrátil z televizního Duelu na TV Barrandov. Jak se Vám pořad líbil? Napište mi do komentářů. Odkaz s videem zveřejním zítra. Webu časopisu Týden ihned moje vystoupení velmi zkráceně okomentoval v článku:
“Šéf hnutí Svoboda a přímá demokracie a podnikatel Tomio Okamura bere přešlap německého obchodního řetězce Lidl, který ve své kampani k Řeckému týdnu umazal z letáků kříže ze světoznámých kostelů, jako důkaz o postupné islamizaci Evropy. Podle Okamury se jedná o skandální překrucování dějin, se kterým nesouhlasí. “Je to další důkaz o tom, kam Evropa směřuje. Myslím si, že ze strany Lidlu šlo o úmyslný čin. Mám zkušenosti z nadnárodních firem. Že na obalech na potraviny uříznete kříže jako symboly náboženství, to rozhodně není náhoda,” řekl Okamura.
V diskuzním pořadu se moderátor Jaromír Soukup také zeptal, co si myslí o aktuální situaci v tuzemském školství. Okamura uvedl, že hrozby pedagogů a avizované protesty, stávky a požadavky na zvýšení platů jsou adekvátní a rozhodně je podporují. “Naše hnutí prosazuje, aby plat učitelů byl na 130 procentech průměrné mzdy,” řekl Okamura.
V pořadu zazněly také návrhy na řešení různých problémů, které jsou v současné době aktuální. Například migrační kvóty. Evropský soud zrušil žaloby Maďarska a Polska, které napadly schválený přerozdělovací mechanismus migrantů. Soud ve svém verdiktu uvedl, že kvóty na uprchlíky platí. Okamura to zhodnotil, že se jedná o totální diktaturu z Bruselu, se kterou nesouhlasí, a navrhl, aby Česko vystoupilo z Evropské unie. “Jako stát nemáme žádnou suverenitu,” horlil.
Celý článek zde: https://www.tyden.cz/…/okamura-vymazane-krize-z-letaku-lidl…

2017-09-11T22:32:59+02:00