Tomio Okamura: Byl jsem v Duelu na portálu Seznam.cz

15/10 2017
Právě jsme se vrátil z přímého přenosu pořadu Duel na portálu Seznam.cz, kde proti mně seděl předseda Pirátů Ivan Bartoš. Podívejte se na video. V diskusi se plně potvrdily programové rozdíly mezi naším hnutím SPD a Piráty, jelikož Piráti prosazují přijímání migrantů, odmítají zákaz islámu a podporují Evropskou unii. Naopak my v našem hnutí SPD prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace, zákaz islámu a odmítáme jednostranný diktát Bruselu. V pořadu jsem seznámil diváky také s konkrétními návrhy našeho hnutí SPD ohledně zákona o referendu, přímé volby a odvolatelnosti politiků a jejich přímé hmotné odpovědnosti. Zmínil jsem také náš návrh na zestátnění exekutorů a představil jsem naše konkrétní návrhy na elektronizaci státní správy, což přinese méně byrokracie a menší náklady pro státní rozpočet a zároveň lepší komfort občanů. Hovořil jsem také o manipulacích, které předvádí mainstreamová média. Nemile mě překvapila neznalost předsedy Pirátů Ivana Bartoše ohledně legislativních procesů a také jeho osobní invektiva vůči mně, kdy mě označil za cizince, přestože ví, že moje maminka pochází z Moravy. Co naplat? Když některým lidem dojdou argumenty, nezbývá jim, než aby se uchýlili k pomluvám. Co na debatu říkáte vy? Napište mi do komentářů. Přeji hezký den https://www.seznam.cz/…/jde-vubec-v-cesku-zakazat-islam-due… Zadavatel: Tomio Okamura, zhotovitel: Tomio Okamura; politické hnutí SPD