Tomio Okamura: Byl jsem v Duelu na TV Barrandov

28/10 2017
Právě jsem se vrátil z televizního Duelu na TV Barrandov - jak se vám pořad líbil? Mým jediným soupeřem byl místopředseda hnutí ANO a poslanec Radek Vondráček. Tématem byla povolební situace a vyjednávání ve Sněmovně. My v SPD jsme jediní, kteří prosazují kompletní změny: zákon o referendu, přímou volbu a odvolatelnost politiků a jejich hmotnou odpovědnost, odmítáme přijetí eura, prosazujeme důchodovou reformu směrem ke spravedlivým důchodům včetně garantovaného minimálního důchodu ve výši 11 tis. Kč, valorizaci důchodů všem stejnou částkou - nikoliv stejným procentem jako to dělá vláda, vyšší podporu pracujících rodin s dětmi - ne podporu parazitům, vyšší podporu zdravotně postižených spoluobčanů, zestátnění exekutorů a pomoc v oddlužení, omezení lichvy, zásadní snížení byrokracie pro podnikatele, snižování daní, zrušení financování politických neziskovek a přesunutí těchto peněz k našich potřebným lidem, odmítáme další inkluzi ve školství, žádáme nulovou toleranci nezákonné migrace a islámu, prosazujeme regulaci vývozu kapitálu z ČR aby měli naši lidé vyšší mzdy, dostupnou zdravotní péči pro každého občana, lepší kvalitu potravin, bezpečnost v ulicích, zákaz množíren psů, zrušení EET pro živnostníky a malé podnikatele - a nahrazení daňovým paušálem a další body. Chceme také hmotnou odpovědnost soudců a jejich časově omezený mandát, jelikož soudy a vymahatelná spravedlnost nefunguje. Je také zásadně potřeba změnit zákon o České televizi směrem k objektivnímu vysílání a řádnému hospodaření. Chceme také aby průměrný plat učitele byl na 130% průměrné mzdy, stejně tak nástupní plat lékaře. Odmítáme povinný poslední rok mateřské školy, odmítáme další inkluzi ve školství, jelikož české speciální školství fungovalo výborně a žádáme větší provázání školství s potřebami pracovního trhu. Je potřeba udělat v říjnových volbách opravdu změnu, jelikož vláda zklamala. Odkaz s videem zveřejním co nejdříve. Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.