Tomio Okamura: Byl jsem v pořadu 90’ na ČT24

16/1 2018
Právě jsem se vrátil z přímého přenosu pořadu 90’ na ČT24 - jak se Vám pořad líbil? Mluvili jsme o situaci kolem vlády a dalším povolebním vyjednávání a také o našem návrhu zákona o obecném referendu, který směřuje do Sněmovny a tento týden k němu zaujme Babišova vláda stanovisko. Pořad si můžete přehrát kliknutím zde: http://www.ceskatelevize.cz/…/11412378947-…/218411058130115/ Společně se mnou v pořadu diskutovali poslanci hnutí ANO, KSČM, KDU-ČSL a TOP09. A opět jasně vyplynulo, že my v SPD jsme jediní, kteří prosazují komplexní balíček změn směrem ke spravedlnosti pro každého slušného občana: zákon o referendu, přímá volba a odvolatelnost politiků a jejich hmotná odpovědnost, odmítáme přijetí eura, prosazujeme důchodovou reformu směrem ke spravedlivým důchodům včetně garantovaného minimálního důchodu ve výši 11 tis. Kč, podporu pracujících rodin s dětmi - ne parazitujících, vyšší podporu zdravotně postižených spoluobčanů, změnu systému exekucí a zestátnění exekutorů, omezení lichvy, zásadní snížení byrokracie pro podnikatele, zrušení financování politických neziskovek a přesunutí těchto peněz k našich potřebným lidem, odmítáme další inkluzi ve školství, žádáme nulovou toleranci nezákonné migrace a islámu, prosazujeme lepší regulaci vývozu kapitálu z ČR aby měli naši lidé vyšší mzdy, dostupnou zdravotní péči pro každého občana, lepší kvalitu potravin, bezpečnost v ulicích, zákaz množíren psů, zrušení EET pro živnostníky a malé podnikatele - a nahrazení daňovým paušálem a další body. Chceme také hmotnou odpovědnost soudců a jejich časově omezený mandát, jelikož soudy a vymahatelná spravedlnost nefunguje. Je také zásadně potřeba změnit zákon o České televizi směrem k objektivnímu vysílání a řádnému hospodaření. Prosím Vás o podporu SPD a přeji hezký večer