Tomio Okamura: Jeruzalém je hlavním městem Izraele

11/12 2017
Světovými médií běží informace, že americký prezident Donald Trump chce uznat Jeruzalém hlavním městem Izraele, což prý může zvýšit napětí mezi Izraelem a arabskými zeměmi. My v SPD vidíme situaci jinak. Je potřeba na úvod zdůraznit, že Jeruzalém je hlavním městem Izraele tři tisíce let a formálně v moderní době od roku 1949. Sídlily v něm i ambasády, ale po tzv. jeruzalémské rezoluci roku 1980 se většina přestěhovala do Tel Avivu. O přesunu ambasády USA zpět do Jeruzaléma rozhodla už vláda Billa Clintona v roce 1995 - a přesun byl pak po léta formálně odkládán, takže prezident Trump prostě jen neschválil další odklad a tím de facto realizoval to, co uznal už Clinton de iure - tedy že Jeruzalém je nezpochybnitelně hlavní město Izraele. Doufám, že se připojí ihned i Česká republika. Máme konečně šanci následovat USA ve správné věci. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.