Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Jsme v maléru, jak z toho ven?

Tomio Okamura: Jsme v maléru, jak z toho ven?

To je opravdu tristní situace. Turecko drží skoro 3 miliony muslimských kolonizátorů, připravené je vyslat na islamizační misi do Evropy, pokud neobdrží bezvízový styk pro 70 milionů Turků. Jsem přesvědčen, že ony kolonizátory bude Turecko pouštět tak jako tak, jen je otázka zda veřejně nebo neveřejně. Do toho největší organizace na dovoz afrických muslimů do Evropy, tím mám na mysli Frontex zřízený a placený Evropskou unií, dováží tisíce nezvaných arabských migrantů každý den.
Lze tedy ještě Evropu zachránit demokratickým způsobem? Naše Sobotkova a Babišova vláda, očividně nevědoma si reálné hrozivé situace, nedělá nic, navzdory tomu, že čas na přípravu se krátí. Naše armáda podporuje mocenské ambice USA kdesi daleko na zahraničních misích. To, že prvořadým úkolem armády je ochrana obyvatel a území České republiky těm vojákům asi jejich američtí velitelé a ministr Stropnický za hnutí ANO zapomněli sdělit.
Po roce a půl planého tlachání EU a spousty prožraných mezinárodních summitů, během kterých se bez překážek do Evropy dostal milion a půl islámských kolonistů, je situace jasná i místnímu pasáčkovi. Evropa je bezradná, prohnilá, bohatá, má slabé, nekompetentní vedení, obyvatelstvo je úspěšně morálně rozloženo a armády jsou natolik rozkradené, že v podstatě nemají vážnější vojenskou sílu.
Muslimští kolonizátoři tuto situaci dobře znají. Mají přece dokonalý právní a zpravodajský servis od nejrůznějších „neziskovek“, placených z našich daní a z podivných norských a islandských fondů. Vědí, že stačí se dostat do Evropy, natáhnout ruku pro štědré dávky, začít vykřikovat hesla o „právech“ menšin, rasismu a xenofobii, a za pár let bude celá Evropa jejich.
Můžou se chovat jako na dobytém území, brát si, co se jim zlíbí, včetně místních žen a nemusí se bát trestu. Místní policie chrání útočníky proti místním lidem, nepovolí napadeným účinnou obranu, vlády policii svázali ruce spoustou politických nařízení. Vidíme to nejen v Německu. Proto celou situaci kolonizátoři berou pod heslem: Pojďme všichni, dokud je co brát!
Odpočítávání našeho konce v Evropě již běží, způsob našeho života, tak jak jej známe od dětství, se bohužel v tomto stavu za krátkou dobu nenávratně změní k nepoznání. Nejsou to plané řeči, podívejte se, jak vypadal před pár lety život v Německu, Francii, Dánsku, Švédsku a dalších zemích na západ od nás a srovnejte si to se situací, která je tam dnes!
Nadcházející říjnové krajské a senátní volby skutečně budou hlasováním o důvěře ve strany, které tuto hrozivou situaci mají na svědomí, tedy: ČSSD, hnutí ANO, KDU-ČSL, ODS, TOP09, KSČM a Strana zelených.
Pokud turecký prezident Erdogan splní svou hrozbu a evropská agentura Frontex bude v dovozu Afričanů pokračovat stejným tempem, můžeme začít přemýšlet nad variantou, že v Evropě bude dříve či později občanská válka, tedy válka místních evropských občanů s muslimskými kolonizátory.
Islám všem svým věrným slibuje po smrti absolutní ráj, tedy konkrétně 74 panen, 40 chlapců jak perly krásných, potoky vína a mléka ….Jak tedy někdo toto náboženství může nazývat náboženstvím míru a života, když slibuje veškeré benefity až po smrti?
A co nám, vážené dámy a pánové, ukládá vlastenecká povinnost? Bránit své domovy, své rodiny a svou vlast na život a na smrt. Útočníci nemají většinou co ztratit, ale mohou mnoho získat. My, jako obránci, nemáme co získat, ale můžeme přijít o všechno. Pakliže bude pokračovat stávající systém Evropské unie podporovaný servilními vládami jako je ta česká Sobotkova, tak budeme zanedlouho hájit naše holé živobytí. Měli bychom si to začít srovnávat v hlavách a nenechat se obelhat podruhé koblihou.
Jedinou cestou k nastolení prosperující, bezpečné a spravedlivé budoucnosti České republiky je od základu změnit principy fungování našeho státu. Dát moc do rukou občanům. Jediná cesta je změnit systém tak, aby politici byli zodpovědní a kontrolovatelní. Jediná cesta je nastolení přímé demokracie, tedy systému, který jako jediní v parlamentu prosazuje naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Jediným řešením je nová ústava koncipovaná a odsouhlasená v referendu občany.
Co to je přímá demokracie? Je to možnost v případě vůle občanů rozhodovat o veřejných věcech přímo.
Je to:
– Právo na iniciativu, tedy na vyvolání závazného referenda prostřednictvím petice
– Právo občanů na referendum
– Právo na odvolání kteréhokoliv voleného zástupce občanů prostřednictvím petice a referenda
– Uzákonění osobní, hmotné a trestní odpovědnosti všech politiků a soudců
A já Vás prosím o podporu našeho hnutí SPD v říjnových krajských volbách, abychom mohli změnit politiku v České republice. Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět v říjnových krajských volbách a ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!
Co si o tom myslíte Vy?
A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.
Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.
Číslo transparentního účtu SPD: 2900839572/2010, budeme rádi za každý příspěvek na naší činnost (uveďte prosím vždy v souladu se zákonem do poznámky vaši adresu trvalého bydliště a datum narození nebo uveďte tyto Vaše údaje na náš mail dary@spd.cz). Příjmy i výdaje tohoto účtu může každý kdykoliv sledovat zde https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572
A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás již téměř 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na www.spd.cz
Vytiskněte si také prosím dostatečné množství našich letáků a rozneste je do schránek ve vašem okolí nebo předejte svým známým a vysvětlete jim, že to je hnutí Tomia Okamury, jelikož mnoho občanů naše hnutí ještě nezná, ale moje jméno znají. Leták si jedním kliknutím stáhněte a vytiskněte zde https://spd.cz/wp-content/uploads/2015/06/Let%C3%A1k-SPD-1-ks-na-jednom-A4.pdf
Chcete mít placku SPD na své profilové fotce na Facebooku? Je to jednoduché, klikněte na tento odkaz: http://twibbon.com/support/svoboda-a-přímá-demokracie Poté klikněte na zelené tlačítko „Add to Facebook“, poté na zelené
tlačítko „Add the Twibbon to Facebook“ a následně ještě na zelené tlačítko „Set as your Facebook profile picture“ a máte hotovo!
A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) – tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd
Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ
Sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz
A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/
Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz
Děkuji a přeji, ať se Vám daří.
Foto: AP Photo/Muhammad Sajjad

2016-09-12T15:07:44+01:00