Tomio Okamura: Kardinál Dominik Duka o SPD

23/12 2017
Kardinál Dominik Duka zopakoval v aktuálním rozhovoru pro Český rozhlas: „S Tomio Okamurou nás spojuje péče o bezpečí lidí. Vím, co říkám“, dodal. Děkuji panu kardinálovi, že se nenechal zastrašit poté, co ho média a „demokratičtí“ politici kritizovali, že po volbách v dopise pogratuloval SPD k výsledku ve volbách. Minulý měsíc nám pan kardinál v dopise napsal: „Jsem přesvědčen, že nás spojuje péče o bezpečí lidí v této zemi i řada dalších témat.“ Pan kardinál v aktuálním rozhovoru pro Český rozhlas dále ohledně SPD dodal: „Za svými slovy si budu stát až do hrobu, protože vím, co říkám. Já neříkám, že máme stejný názor, jak zabezpečit naši společnost. Ale máme starost. SPD jako jedna z parlamentních politických stran bude jednat o zákonech, které se týkají každého“. Celý rozhovor si můžete poslechnout zde: http://www.rozhlas.cz/…/dominik-duka-s-tomio-okamurou-nas-s… ----------- Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.,