Tomio Okamura: Lžou jako když tisknou

25/10 2017
Tak a máme tady další špinavou mediální kampaň proti našemu hnutí SPD, když si novináři Mf Dnes dnes doslova vymysleli, že jsem prý v majetkovém přiznání poslance nepřiznal celý svůj příjem za minulý rok. Je to absolutní zcela prokazatelná lež. Na druhou stranu je to důkaz toho, že jsme díky našemu volebnímu výsledku silným hráčem na politické scéně, takže je nás potřeba špinit. Výše mých příjmů za rok 2016, kterou jsem uvedl v majetkovém přiznání poslance, v absolutní částce zcela souhlasí – a JE PLNĚ V SOULADU s daňovými přiznáními podanými na Finanční úřad. Zcela prokazatelně jsem tedy přiznal veškeré své příjmy. Došlo pouze k tomu, že sekretariát chybně sloučil mé příjmy z podnikání s těmi z prodeje nemovitosti - a příjem z nemovitosti vepsali do špatné kolonky. Je však uveden v celkové absolutní částce. Stejně tak sekretariát do daňového přiznání neuvedl moji pět let starou hypotéku ve výši cca 4 mil. Kč, jelikož jsme se domnívali, že se uvádí pouze skutečnosti vzniklé v daném období, jako je tomu u daňového přiznání pro Finanční úřad. Navíc, obě výše uvedené formální nesrovnalosti jsme zjistili již v období před volbami a žádali jsme mandátový a imunitní výbor o možnost opravy. Bylo nám však sděleno, že to již zpětně není možné. Všechny výše uvedené informace redaktor Mf Dnes Vojtěch Srnka měl, a přesto napsal dnešní článek. Takže na závěr mi dovolte ještě jednou zdůraznit pozoruhodnou věc, že tyto pomluvy začala šířit právě Mf Dnes a Lidové noviny. Je to tedy více než jasné, že cílem je oslabit pozici SPD při vyjednávání o prosazování našeho politického programu. Nemá smysl číst taková média, lžou jako když tisknou, FAKE NEWS. My v SPD se nenecháme zastrašit a budeme nadále ze všech sil prosazovat náš politický program. Prosím Vás nadále o co největší podporu. Přeji hezký den a prosím SDÍLEJTE, aby se lidé dozvěděli pravdivé a necenzurované informace. Děkuji!