Tomio Okamura: Migranti z nepřátelských kultur

30/10 2017
Děkuji maďarskému premiérovi Viktorovi Orbánovi za názorovou podporu – chceme-li přežít jako národy, chceme-li žít bezpečné, nemůžeme si dovolit zaplavit naše země migranty z nepřátelských a nekompatibilních kultur. Maďarský premiér Orbán řekl, že vlna milionů migrantů do Evropy je dílem záhadné finanční síly, aby Evropu přeměnila ve "smíšený kontinent". Východní část střední Evropy coby "zóna bez imigrantů" odmítající kvóty je dle něj v zápasu o osud kontinentu klíčová. Všechny volby v Evropě jsou dle něj nyní klíčové, jako byly ty rakouské, německé a české, protože se rozhoduje o tom, zda si lidé vezmou zpět rozhodování o národních záležitostech, anebo kontrolu přenechají evropským byrokratům úzce spjatými s podnikatelskými elitami. Dokud Brusel nevrátí státům jejich suverenitu, kormidlo Evropy se nemůže otočit správným směrem. Poláci, Češi, Slováci a Maďaři by měli spojit síly. A já Vás prosím o podporu našeho hnutí SPD. Přeji hezký den