Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: My v SPD říkáme jasně – chceme dávat peníze našim potřebným a slušným lidem, NE imigrantům a nepřizpůsobivým

Jak víte, Sobotka, Babiš, Bělobrádek a jejich vláda odsouhlasila vloni na podzim dalších 520 milionů korun na trvalé přijetí a integraci dalších 6 tis. nových migrantů (včetně muslimských) do České republiky v letech 2017-2019 a zde se podívejte na výběrové řízení na tuto státní zakázku, které stále probíhá (zadavatelem zakázky je Chovancovo Ministerstvo vnitra):
Zakázka je určená pro tzv. neziskové organizace, které se o migranty budou za naše peníze starat. Nevěřte předvolebním lžím Sobotky, Chovance, Babiše a Bělobrádka, že prý nechtějí migranty – ve skutečnosti dělají pravý opak. A prosím sdílejte, ať se tyto tutlané informace dozví co nejvíce lidí. My v SPD říkáme jasně – chceme dávat peníze našim potřebným a slušným lidem, NE imigrantům a nepřizpůsobivým. A prosím Vás o co největší podporu v říjnových volbách, abychom mohli tyto nehorázné státní zakázky zrušit.
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.

2017-06-27T11:30:30+01:00

Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání

Pátek 16.02.2024|

16.2.2024 12:55 Radek Rozvoral: Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání! Ministr Marian Jurečka z KDU-ČSL představil začátkem února návrh zákona, který upravuje systém vyplácení sociálních dávek. Konečné ...