Tomio Okamura: Odvoleno

13/1 2018
Odvoleno. Co vy? Vyzývám všechny členy a příznivce našeho hnutí SPD k účasti v přímých prezidentských volbách tento pátek a sobotu. Přestože máme v některých otázkách a postojích rozdílné názory, tak z celkového pohledu považuji výsledky práce prezidenta Miloše Zemana za potvrzení správnosti principu přímé volby prezidenta České republiky. Je dobře, že občané vybírají prezidenta přímo bez zákulisních čachrů politických stran. V nadcházejících prezidentských volbách je třeba opět podpořit kandidáta podporujícího principy přímé demokracie. Především jde o podporu přímé volby politiků a podporu zákona o obecném referendu, které umožní občanům rozhodovat o zásadních otázkách, včetně členství v EU. Prezidentem České republiky musí být vlastenec odmítající další demontáž suverenity země a důsledně odmítající nelegální imigraci a islamizaci společnosti. Prezidentem musí být člověk hájící zájmy naší země a nesmiřitelný bojovník s mezinárodním terorizmem. Z kandidujících osob při přihlédnutí k tomu, kdo má reálnou šanci být zvolen a zároveň sdílí alespoň částečně stejné programové cíle jako naše hnutí SPD, je takovým kandidátem současný prezident Miloš Zeman. Přeji hezký den.