Tomio Okamura: Populistické plácnutí

10/12 2017
Nový premiér Andrej Babiš má záměr poslat zhruba 200 mil. Kč Libyi na pomoc s řešením migrační krize. Neodpověděl však na otázku, na co a komu konkrétně peníze půjdou. Neznáme tak konkrétní cíle nebo projekty. Faktem je, že v Africe peníze z rozvojové pomoci mizí většinou do kapes místních šéfů gangů a politiků a k potřebným se dostane minimum. Vyjádření Andreje Babiše tak vypadá jen na další populistické plácnutí. Zvláště v situaci, kdy česká vláda neustále nadále přijímá muslimské migranty, zcela dobrovolně, mimo kvóty. A proti vůli většiny občanů. Pomoc zemím jako je Libye, která je de facto hraniční stát mezi Evropou a Afrikou, je podle mého názoru na místě. Ale v Libyi je třeba primárně stabilizovat vojenskou a politickou situaci. Zavést respektovaný stát a pomoci mu při ochraně jeho hranic a při repatriaci migrantů do domovských zemí. To je obrovský úkol, na kterém by se měla podílet celá EU, a na kterém by měl pracovat primárně předseda Evropské komise pan Juncker. Namísto jeho blábolení o navýšení dovozu migrantů z Afriky, což by naopak vlnu migrantů spolehlivě ještě zvedlo. Naše hnutí SPD jako jediné od počátku prosazuje nulovou toleranci této migrace, zákaz propagace islámské ideologie v ČR a referendum o vystoupení ČR z EU. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.