Tomio Okamura: Pracující a parazitující

23/12 2017
Vítám nález Ústavního soudu, který minulý týden škrtl několik paragrafů zákona o elektronické evidenci tržeb (EET). Zrušil i náběh 3. a 4. etapy, které měly do evidence zapojit řemeslníky a další služby. Jako celek ale zákon dál platí. Většina poslanců SPD navíc minulý týden podepsala návrh na zrušení 3. a 4. vlny EET. Naše hnutí SPD od samého počátku kritizuje zavedení EET a navrhuje nahradit ji povinnými daňovými paušály podle výše obratu. Podobně jako je tomu například v Německu. Daně se platit musí, s tím samozřejmě souhlasíme. Ale způsob výběru musí být takový, aby zároveň neadekvátně neomezoval ty, kteří se chtějí sami živit. A naopak je potřeba odebrat peníze parazitujícím nepřizpůsobivým skupinám obyvatel a přeskupit sociální podporu směrem k těm, co žijí řádným a slušným životem. --------------- Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.