Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Projev na demonstraci SPD v Brně 25.6.2016

Tomio Okamura: Projev na demonstraci SPD v Brně 25.6.2016

Na naší víkendové demonstraci v Brně jsme jasně a nahlas vzkázali vládě, EU a médiím, že si přejeme bezpečnou, spravedlivou a suverénní Českou republiku bez diktátu EU a bez nepřizpůsobivých migrantů, které však bohužel již začala Sobotkova a Babišova vláda nastěhovávat natrvalo do naší země na základě kvót EU – celkem odsouhlasili první várku 3091 afrických a arabských migrantů z islámských zemí. Požadujeme také referendum o vystoupení z EU.
Zde je autentické VIDEO z demonstrace s mým projevem – a jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, aby se lidé dozvěděli nové informace, jelikož nás média tvrdě cenzurují. Moc děkuji všem, kteří se zúčastnili!
Ve svém projevu jsem mimo jiné řekl:
Vítězství zdravého rozumu v referendu v Británii bude znamenat v tuto chvíli jediné – ještě více se utvrdí probruselská propaganda, ještě více se budou bruselisté snažit lhát, manipulovat a rozdělit národy. Nenechme se obelhat.
My v SPD máme jeden zásadní cíl – zachovat Evropu našim dětem jako Evropu suverénních evropských národů, zachovat Evropu svobodnou, prosperující a bezpečnou. A tvrdě a nesmiřitelně odmítáme kolonizaci Evropy muslimy z Afriky a Středního východu.
Jak vypadá mír pod vedením EU? Severní Afrika a Blízký Východ rozvrácený válkami vyvolanými a podporovanými nejen Američany, ale i našimi bruselisty.
Jak vypadá prosperita pod vedením Bruselu? Obyčejným lidem, seniorům či rodinám s dětmi se nežije dobře.
Čeští zaměstnanci zahraničních firem mají násobně nižší mzdy než jejich kolegové u stejné firmy na Západě a ze zisků českých poboček rostou mzdy zaměstnancům v Západní Evropě.
Za víc jak dvacet let české pseudodemokracie nemáme ani svobodu ani nezávislost, ale máme rozkradenou a zadluženou republiku!
Podstatou problému je samozřejmě nedemokracie, kdy nám tu opět vládnou elity, které se nezodpovídají občanům, a beztrestně tuhle republiku vykrádají a ničí.
Proto musíme bojovat za skutečnou demokracii – za to, aby politici byli přímo volení a odvolatelní, aby politici a soudci nesli přímou hmotnou a trestní odpovědnost za svoji práci a aby občané měli možnost kdykoli v referendu rozhodovat o rušení či přijímání zákonů.

2016-06-27T09:56:30+02:00