Tomio Okamura: Prosazujeme náš politický program

25/10 2017
Hned po volbách naplno prosazujeme náš politický program, který jsme slíbili - zatímco jiné strany politikaří, dělají si naschvály, stále na sebe hází špínu nebo hned řekli, že vlastně chtějí zůstat v opozici a tak nic pro voliče ani neprosadí a budou jen pobírat čtyři roky tučný plat. Jak víte i z médií, my v SPD od prvních okamžiků po volbách jednáme s ostatními stranami o podpoře našeho zákona o referendu, zákazu přijímání migrantů v rámci současné migrační vlny včetně nulové tolerance islámských migrantů a o zákazu propagace islámského práva šaría a džihádu v ČR včetně zákazu zahalování. Včera jsem otevřel téma zrušení koncesionářských poplatků České televize a Českého rozhlasu, zavedení kontroly hospodaření obou organizací Nejvyšším kontrolním úřadem (NKÚ), což dnes není, a změnu statusu na státní příspěvkovou organizaci, jejíž ředitelé by byli volení občany v přímé volbě, abychom ukončili současné politické ovlivňování řízení a pořadů. A hned se hystericky ozvala "pražská kavárna" a začali mne kritizovat a špinit v médiích. "Chápu", díky našemu návrhu by totiž skončilo neprůhledné financování a začala by demokracie bez vlivu zákulisních hráčů. A dnes jsem opět veřejně otevřel téma zrušení Senátu, které také prosazujeme. A píchl jsem do vosího hnízda :-) Kapříci si nechtějí nechat vypustit rybník. A mainstreamová média Okamuru zase kritizují ze všech stran a vyrábí vymyšlenou špínu, jen aby nás nějak pošpinili. Jak zoufalé... My v SPD to nevzdáme a budeme nadále ze všech sil prosazovat náš politický program. Prosím Vás nadále o co největší podporu. Přeji hezký večer a prosim SDÍLEJTE, aby se lidé dozvěděli necenzurované informace.