Tomio Okamura: Prosazujeme program

24/10 2017
Děkuji ještě jednou občanům ČR za podporu ve volbách a všem členům a příznivcům za práci a pomoc ve volební kampani. Budeme usilovat o maximální využití politického úspěchu pro prosazení našich programových priorit, které jsme Vám slíbili ve volbách. Budeme v prvé řadě usilovat o realizaci programu na vládní úrovni anebo v rámci opozice – to záleží na ostatních politických stranách. Zásadní jsou pro nás programové věci - a ne za každou cenu jen ministerská křesla. V tomto duchu povedeme jednání s vítězem voleb, s dalšími politickými subjekty a také s prezidentem republiky. Vyjednávat za SPD budu já a Radim Fiala - místopředseda hnutí. A uděláme maximum pro prosazení našeho politického programu, tedy změn, které povedou v lepšímu životu občanů naší republiky. Naše hnutí SPD považuje hlasy o ohrožení demokracie v ČR za výraz politické hysterie poražených stran. ČR potřebuje nyní konstruktivní parlamentní práci a nikoliv vyvolávání konfrontačních vášní neúspěšnými politiky. SPD má zájem na jednání se všemi politickými stranami o programu a práci ve Sněmovně, jelikož na prvním místě je pro nás prospěch občanů České republiky. Naše hnutí SPD se výsledkem voleb prosadilo mezi hlavní politické síly v České republice. Splnili jsme úkol vytvořit Poslanecký klub a splnili jsme i mimořádný cíl dosáhnout výsledku přes 10%. Provokace části médií a akce fanatických bojůvek proti SPD jasně dokazují zděšení protivníků z našeho úspěchu. Získali jsme 22 mandátů v Poslanecké Sněmovně a patříme mezi pouhé tři politické subjekty, které mají poslance ve všech krajích ČR. A já Vás prosím o podporu v našich snahách o prosazení našeho politického programu a slibuji, že náš program nezradíme. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.