Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: SPD jede! Na základě průzkumu volebních preferencí má již 6,3%!

Tomio Okamura: SPD jede! Na základě průzkumu volebních preferencí má již 6,3%!

SPD jede! Na základě dnes zveřejněného průzkumu volebních preferencí agentury SANEP má naše hnutí SPD pouhý rok a půl od založení 6,3%! A předběhli jsme již i Kalouskovu TOP09!
A ať si o objektivitě průzkumu myslíme co chceme, tak mi dovolte, abych Vám všem poděkoval za Vaši obrovskou podporu, které si nesmírně vážím. Jak vidíte, tvrdá mediální cenzura a mediální manipulace vůči politickému programu SPD pokračuje, ale my naše úsilí za změny směrem k přímé demokracii, vymahatelné odpovědnosti politiků a soudců, spravedlnosti a suverenitě ČR samozřejmě nevzdáme a náš velmi dobrý výsledek v krajských volbách a Vaše pokračující podpora nás motivuje ještě k větší pozitivní aktivitě. A společně s Vámi to dokážeme!

Je před námi ještě obrovský kus cesty k tomu, abychom přesvědčili velkou část veřejnosti o potřebách změn k přímé demokracii po vzoru nejvyspělejších států světa a jsme přesvědčení, že to je návod na prosperující, spravedlivou, bezpečnou a suverénní Českou republiku.

Prosím Vás o podporu v klíčových letošních volbách do Poslanecké Sněmovny v říjnu, kde se na další čtyři roky určí politické směřování naší republiky. Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět ve volbách do Poslanecké sněmovny a přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!

2017-01-20T11:44:57+01:00