Tomio Okamura: SPD má zcela transparentní financování

01/12 2017
Hnutí SPD má zcela transparentní financování a průběh volební kampaně. Konstatoval to dnes na základě dlouhodobého zákonného šetření Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran. Na rozdíl od drtivé většiny ostatních parlamentních stran, které dostaly pokuty. Pokutám se vyhnuly pouze SPD a ODS. Pokuty za pochybení a nedodržování zákona dostali Piráti, hnutí ANO, KSČM, ČSSD, STAN, TOP 09 a KDU-ČSL. Tady vidíte, jak tyto strany lžou, když mluví o své transparentnosti. Opak je pravdou. Vzpomeňte na představitele Pirátů nebo tzv. starostů (STAN) pana Farského a Gazdíka, co Vám nalhávali před volbami. A vzpomeňte, jak naše hnutí SPD všechny tyto strany neustále pomlouvali a pomlouvají ve spolupráci s podvodnými novináři z Babišových stranických médií (MF Dnes, Lidové noviny, Lidovky.cz, Idnes.cz), s médií tuneláře Bakaly (Hospodářské noviny, Respekt, DVTV, Aktuálně.cz) a dalšími podvodnými médii jako je Česká televize, Echo24, Seznam zprávy, Info.cz a další. Nemá smysl sledovat taková média, která prokazatelně lžou, jako když tisknou. Je to ztráta času. Na závěr mi dovolte, aby poděkoval všem našim voličům za podporu, a slibuji, že budeme nadále dělat transparentní politiku a neúnavně prosazovat náš politický program. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.