Tomio Okamura: Stát parazituje na exekucích

28/3 2017
Stát neustále parazituje na exekucích. Ačkoli se vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL tváří, že chtějí pomáhat lidem v nouzi, tak pravdou je pravý opak. V prvé řadě se nikdo z vlády nijak nesnaží pomáhat lidem v dluhové pasti způsobené nikoli vysokými dluhy, ale vysokými pokutami, úroky a úroky z úroků. Dluh bývá často v řádu tisícovek, ale náklady exekutorů, znalců, advokátů a úroky ho zvýší na statisíce. A pro mě je velmi překvapivé, že na této lichvě se podílí i stát a to tím, že na tyto lichvářské částky si v tichosti přirazil svých lichvářských 21 procent – ano, z těchto dluhů se odvádí státu ještě víc než pětina částky navíc jako DPH. Když to obrátím - o pětinu by dluhy v exekuci klesly, kdyby si stát odpustil svůj lichvářský podíl. Za naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) slibuji, že se samozřejmě pokusíme ve Sněmovně zrušení DPH na exekuce navrhnout, ale víme, že tato Sněmovna je zablokovaná a stávající vládní poslanci nemají zájem problémy řešit. Nezbývá tedy, než doufat, že parlamentní volby letos na podzim nám dají větší sílu prosazovat zákony, které by lidem pomáhaly, a neztěžovaly jim život, jako tomu je nyní. A já Vás prosím o podporu našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://spd.cz/?lfshow Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný - uspět letos v říjnu ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci! A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Číslo transparentního účtu SPD: 2900839572/2010, budeme rádi za každý příspěvek na naší činnost. Uveďte prosím vždy v souladu se zákonem do poznámky vaše celé jméno, adresu trvalého bydliště a datum narození. V případě firmy obchodní název a IČ. Nebo uveďte tyto Vaše údaje na náš mail dary@spd.cz . V případě darů přes 1000 Kč je třeba ze zákona darovací smlouva, prosím vytiskněte si dvakrát darovací smlouvu zde http://spd.cz/wp-cont…/uploads/…/06/SPD-darovací-smlouva.pdf , vyplňte Vaše údaje, oba výtisky podepište a zašlete nám na adresu Hnutí Svoboda a přímá demokracie – SPD, Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR, Sněmovní 1, Praha 1, 118 26. Námi podepsaný výtisk Vám zašleme následně zpět na Vaši adresu. Příjmy i výdaje našeho transparentního účtu může každý kdykoliv sledovat zde https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572 Vytiskněte si také prosím dostatečné množství našich letáků a rozneste je do schránek ve vašem okolí nebo předejte svým známým, jelikož mnoho občanů naše hnutí ještě nezná, ale moje jméno znají. Leták si jedním kliknutím stáhněte a vytiskněte zde http://spd.cz/…/2015/06/Let%C3%A1k-SPD-1-ks-na-jednom-A4.pdf Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří. Foto: iDNES.cz