Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Tvrdá cenzura

Tomio Okamura: Tvrdá cenzura

Od nového roku vznikne na ministerstvu vnitra pod vedením ministra Chovance odbor proti dezinformacím, protože veřejné mínění je prý pod tlakem dezinformací a propagandy z Ruska. Sobotkova a Babišova vláda stupňuje cenzuru.
Mně to připadá jako návrat do totality a celá myšlenka je doslova blbá, pokud se tváříme, že žijeme v demokracii. Pokud někdo prokazatelně lže, dehonestuje nebo dezinterpretuje informace, pak by tu měl být standardní nástroj, jak se mediální manipulaci bránit.
Tím nástrojem není nějaký odbor, ale my v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) navrhujeme systémové řešení – tedy prosazení práva na pravdivé informace a zavedení povinnosti pro všechna profesionální média, aby informovaly pravdivě a nezkresleně – a tato povinnost musí být kontrolovatelná a vymahatelná, protože pravda je, že dezinformační kampaně tu běží již mnoho let a bohužel za nimi nestojí Rusové, ale našinci, a jejich orientace je většinou spíš protiruská či protrumpovská, protizemanovská, protiokamurovská. A pravda je, že není reálná možnost se domoci objektivity nebo vyváženosti a to zejména u veřejnoprávních, tedy veřejností placených médií.
A myslím, že víc než to, čemu v médiích lidé věří, jsou fakta – USA rozbombardovaly země, odkud k nám následně míří migranti – to je fakt.
Když Turci přepadli řecký Kypr, tedy člen napadl člena NATO, tak se nic nestalo, a Turecko dodnes Kypr okupuje. Když Turci začali s USA financovat a podporovat Islámský stát, který všem zemím Evropské unie včetně České republiky oficiálně vyhlásil válku, tak NATO nijak nereagovalo. A když začali nelegální migranti hromadně a protizákonné překračovat hranice zemí NATO, tak také tyto země NATO nebránilo. To jsou fakta.
Faktem také je, že první skutečnou válku s islamisty vede Rusko a syrská vláda – i to je fakt. A potvrdil to i nastávající prezident USA Donald Trump tím, že prosazuje, že se musí skončit s podporou islamistů.
A v těchto souvislostech chápu naši proislamistickou Sobotkovu a Babišovu vládu, která prosazuje, že je třeba posílit dezinformace a nějak lidem krutá fakta zatemnit.
Co se týče mě osobně, tak abych viděl, co za poslední léta napáchaly vlády Bushů a Obamy, k tomu nepotřebuju Rusy – jak vidíme i na výsledku prezidentských voleb v USA, více než polovina obyvatel USA má už této agresivní politiky plné zuby, natož aby ji popírali.
My v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) vedeme od počátku jasnou politiku – nejsme ani proameričtí, ani proruští, ani probruselští, ani pročínští – my v SPD jsme v prvé řadě pročeští a děláme věci tak, aby to bylo v prvé řadě co nejvýhodnější pro Českou republiku a pro její občany.
Co si o tom myslíte Vy? A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.
Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.

A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na https://spd.cz/?lfshow

Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět příští rok ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!

Číslo transparentního účtu SPD: 2900839572/2010, budeme rádi za každý příspěvek na naší činnost (uveďte prosím vždy v souladu se zákonem do poznámky vaši adresu trvalého bydliště a datum narození nebo uveďte tyto Vaše údaje na náš mail dary@spd.cz ). Příjmy i výdaje tohoto účtu může každý kdykoliv sledovat zde https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572

A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) – tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd

Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ

Sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz
A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/
Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz

Vytiskněte si také prosím dostatečné množství našich letáků a rozneste je do schránek ve vašem okolí nebo předejte svým známým a vysvětlete jim, že to je hnutí Tomia Okamury, jelikož mnoho občanů naše hnutí ještě nezná, ale moje jméno znají. Leták si jedním kliknutím stáhněte a vytiskněte zde https://spd.cz/wp-content/uploads/2015/06/Let%C3%A1k-SPD-1-ks-na-jednom-A4.pdf
Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.

2016-12-19T16:09:04+01:00