Tomio Okamura: Vepřín za 450 milionů

05/11 2017
Stát odkoupí vepřín za astronomických 450 milionů korun. Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda v srpnu schválila odkoupení vepřína v Letech u Písku za tuto částku, což odtajnila 23.října, dva dny po volbách. Šokující na celé věci je, že účetní hodnota pozemků a staveb vepřína je vykazovaná ve výši jen 122 milionů Kč a hodnota celé společnosti AGPI, která vepřín prodává, nepřesahuje ani 100 mil. Kč a výroba vepřového v 6 vepřínech tvoří přitom 46 % tržby firmy. Co na to říct? V Letech již přece v současnosti pietní místo na připomínku tehdejšího tábora vybudované je. Takže si myslím, že odkup vepřína za 450 milionů je nesmysl - a to, že je o stamilióny předražený jen ukazuje na šílenství dosavadní vlády ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, která místo aby efektivně investovala peníze do lepšího života lidí včetně Romů, tak je vyhazuje na zbytečnosti. Podívejme se na jiné příklady - například v brněnských Kounicových kolejích, kde byli brutálně mučeni a vraždění čeští vlastenci a odbojáři a bylo tam popraveno okolo 800 osob, jsou v současnosti ložnice a koupelny studentů - a nikdo neprotestuje. Na památku nacistického teroru je v areálu historická expozice. Takže doufám, že s tímto neúčelným vyhazováním peněz, jako je výkup vepřína za stamiliony, už snad bude v nové vládě konec. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 11 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na http://www.spd.cz/… Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) - tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/ A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/ Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.