Tomio Okamura: Vyhrožování muslimů žijících v ČR vůči našemu hnutí SPD je arogantní a zoufalé

28/10 2017
Předseda Ústředí muslimských obcí v ČR Muneeb Alrawi řekl, že chce podat trestní oznámení na naše hnutí SPD kvůli tomu, že chceme zakázat propagaci islámské ideologie v ČR. Alrawi dále řekl, že "Islám není spojen s terorismem...". Co na to říct? Je to právě ten Alrawi, o němž je známé, že v brněnské mešitě veřejně vyzývá české muslimy a muslimky, aby své děti učili nenávisti k nevěřícím a vyzývá je, aby fyzicky trestali své děti, které nechtějí islám praktikovat, neboť tak to přikázal zakladatel islámu Mohammed. Vyhrožování muslimů žijících v ČR vůči našemu hnutí SPD je arogantní a zoufalé. My v SPD se nenecháme zastrašit a budeme nadále ze všech sil prosazovat náš politický program. Prosím Vás nadále o co největší podporu. Přeji hezký večer a prosím SDÍLEJTE, aby se lidé dozvěděli pravdivé a necenzurované informace. Děkuji! Více v článku zde:http://www.euportal.cz/Articles/18062-predak-ceskych-muslimu-okamurovu-kampan-by-mela-setrit-policie-islam-neni-nenavistny-a-neni-spojen-s-terorismem-zde-ale-mame-nahravku-kde-tento-pan-kaze-nenavist-k-nevericim-posudte-sami.aspx