Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Zdravotní sestry, pečovatelky a senioři

Tomio Okamura: Zdravotní sestry, pečovatelky a senioři

Prezident Miloš Zeman řekl, že, cituji: „Stovka denně za hospitalizační poplatek nikoho nezabije”. Zmínil to v souvislosti s tím, že by měly být lépe placeny zdravotní sestry a pečovatelky.
Ano, bezesporu i já prosazuji, aby byly lépe placené zdravotní sestry a pečovatelky. Na problém se ale musíme podívat víc do hloubky. A to i z pohledů seniorů, kteří mají minimální důchody.
Za prvé – proč není víc peněz na sestry? Bezpochyby víme, že je to kvůli neschopnosti Sobotkovy, Babišovy a Bělobrádkovy vlády a také té předešlé, kde vládla ODS s Kalouskovou TOP09 – kvůli těmto vládám spousta peněz zbytečně utíká neefektivními nákupy, od léků až po předražené přístroje.
Dále ale nejsou peníze například i tím, že naopak stát minimálně investuje do prevence. Faktem je, že kdyby každý z nás denně měl aspoň třicet minut namáhavějšího pohybu na čerstvém vzduchu, tak nám klesne počet kardiovaskulárních onemocnění možná o třetinu a náklady státu na léčbu o miliardy. A třeba trocha vlákniny navíc denně nám může snížit riziko rakoviny střeva a posílit celkovou imunitu. Dávám alespoň dva konkrétní příklady.
A když tedy pan prezident toto téma nakousl, tak se tedy ptejme, proč ty stařenky leží v nemocnici, a ne raději v nějakém luxusním penzionu pro seniory? Je to proto, že na něj prostě nemají. Na jednu stranu lze sice jednoduše souhlasit s panem prezidentem, že nemocnice nejsou domovy důchodců, ale v tom případě musíme zároveň dodat i řešení.
Já i naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) říkáme jasně, že chudým seniorům je potřeba dát nějakou důstojnou variantu, na kterou dosáhnou, protože ne každý důchodce má deset a více tisíc důchod. Naopak většina seniorů má důchod pod deset tisíc korun a jen stěží přežívá. A já si obecně myslím, že našim starým lidem bychom měli vycházet maximálně vstříc, jelikož z důchodu lze jen stěží přežít.
A není důvod, proč by měli obyčejní lidé včetně seniorů platit za to, že politici a jejich kamarádíčkové rozkradli stát. Takže si myslím, že by měli být staří lidé od poplatků osvobození.
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.
Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.
Číslo transparentního účtu SPD: 2900839572/2010, budeme rádi za každý příspěvek na naší činnost. Uveďte prosím vždy v souladu se zákonem do poznámky vaše celé jméno, adresu trvalého bydliště a datum narození. V případě firmy obchodní název a IČ. Nebo uveďte tyto Vaše údaje na náš mail dary@spd.cz . Příjmy i výdaje našeho transparentního účtu může každý kdykoliv sledovat zde https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572
A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na https://spd.cz/?lfshow
Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět letos v říjnu ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!
A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) – tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd
Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ
Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/
A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz
A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/
Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz
Vytiskněte si také prosím dostatečné množství našich letáků a rozneste je do schránek ve vašem okolí nebo předejte svým známým, jelikož mnoho občanů naše hnutí ještě nezná, ale moje jméno znají. Leták si jedním kliknutím stáhněte a vytiskněte zde https://spd.cz/…/2015/06/Let%C3%A1k-SPD-1-ks-na-jednom-A4.pdf
Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.
Foto: Daniel Beran, MAFRA

2017-02-20T13:31:03+02:00