Tomio Okamura: Zejména pan Okamura dokáže to, co musí dokázat skutečný politický lídr

30/11 2017
„Zejména pan Okamura dokáže to, co musí dokázat skutečný politický lídr. Udělat politickou zkratku, zformulovat jednoduchou, jasnou tezi. Umí svou myšlenku vtipně, razantně a v pravé chvíli použít. Tento dar má a někteří ho prostě nemají", řekl exprezident Václav Klaus v aktuálním rozhovoru pro deník E15. S panem exprezidentem Václavem Klausem se na mnoha tématech rozhodně neshodneme a jeho dřívější kroky velmi kritizuji (privatizace, amnestie atd.), nicméně si cením jeho nadhledu, že mne ocenil jako lídra. Faktem je, že pan exprezident byl vždy lídr a bytostný politik (přestože s ním v mnoha zásadních věcech nesouhlasím), takže ví, o čem mluví - a navíc vím, že já rozhodně nejsem jeho oblíbenec. Co se týče zahraničně-politických názorů, tak musím na oplátku pochválit pana exprezidenta za jeho politicky nekorektní, ale v mnohých ohledech pravdivé postoje a názory, ať už jde o kritiku Evropské unie či názory na Rusko a další. Celý rozhovor Václava Klause si můžete přečíst zde: http://nazory.e15.cz/…/investice-do-it-jsou-nejvetsim-plytv… Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.