Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaPoslanci ANO, Pirátů, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN fakticky prosadili takzvané eurodluhopisy

18.1.2022 18:58
Tomio Okamura: Poslanci ANO, Pirátů, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN fakticky prosadili takzvané eurodluhopisy.
Tedy, že Brusel zadluží i české občany ve výši 750 miliard eur (téměř 20 bilionů korun)! Evropská unie chce navíc zavádět nové daně, které bude přímo vybírat a budou jejím vlastním zdrojem. To je další krok k vytvoření jednoho centralizovaného státu s vlastními daněmi a vlastním nezávislým rozpočtem. Toto bohužel podpořil i premiér Andrej Babiš. Hnutí SPD odmítá, aby Evropská unie vybírala daně a aby zadlužovala naše občany. Peníze patří českým občanům. Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!
Dluh se má splatit až za 37 let. Je jim jedno, že se enormně zadluží čeští občané a že se posiluje moc unijní diktatury? Čeští občané budou splácet dluhy krachujících států eurozóny jako Itálie a Řecko, kde mají mnohem vyšší platy a důchody než u nás! Toto schválil Andrej Babiš a poslanci ANO, Piráti, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN.
Co je podstatou tohoto plánu? Elity EU si budou půjčovat peníze, které budou rozdělovat a členské země za ně budou ručit. Evropská unie zavede několik celoevropských daní. Je to o tom, že budeme muset dotovat krachující státy eurozóny. Brusel chce za naše peníze zachránit eurozónu, ze které by Řecko, Itálie, Španělsko či dokonce i Francie jinak mohly vystoupit. Budeme ručit za výdaje, které budou řídit jiní.
Odmítáme dluhovou unii. Odmítáme platit globalistickým lichvářům za dluhy krachujících států eurozóny. Hnutí SPD avizuje, že pokud bude mít SPD vládní odpovědnost, České republika odmítne tyto dluhy platit a Brusel v naší zemi daně vybírat nebude! Ani korunu globalistických lichvářům! Ani korunu Bruselu! Hnutí SPD také podnikne veškeré kroky k našemu vystoupení z EU.
EU se kvůli fondu o objemu 750 miliard eur (téměř 20 bilionů korun) chystá zadlužit na finančních trzích a dluh splácet do půlky století. Jako první by v příštím roce chtěli zavést poplatek z nerecyklovaných plastů, později uhlíkové clo či digitální daň.
Europoslanci navíc navrhli, aby již od ledna mířila do společných fondů kromě poplatku za plasty také část peněz, které mají členské země z prodeje emisních povolenek. Za dva roky by podle nich měla unie schválit uhlíkové clo a digitální daň, o rok později pak poplatek z finančních transakcí. V roce 2026 by pak sérii nových zdrojů mělo uzavřít schválení nové daně pro firmy.
Pro Itálii, Řecko, Španělsko a další státy by bylo lepší, kdyby euro opustily. Bude to bolet, ale nemá smysl zachraňovat projekt, který nemůže fungovat. EU totálně selhala a nezaslouží si už ani korunu navíc. Musíme z EU odejít, nebo nás zničí!
Podobná zhovadilost a zrůdnost je Green Deal Evropské unie, který premiér Babiš také podpořil. Evropská komise dle dokumentu vlády Ochrana klimatu ČR předpokládá, že náklady dosažení uhlíkové neutrality v ČR budou až dvojnásobné ve srovnání se starými členskými státy EU a odhaduje je až na stovky miliard korun ročně po dobu minimálně 20 let. K tomu se v Bruselu zavázal premiér Babiš…Zelený úděl, který bude stát Evropskou unii biliony eur a naší zemi biliony korun po koronavirové krizi může zasadit smrtelnou ránu naší ekonomice.
Hnutí SPD odmítá, aby Evropská unie vybírala daně a aby zadlužovala naše občany. Peníze patří českým občanům. Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe! ANO, Piráti, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN kolaborují s diktátem Bruselu.
2022-01-18T18:50:37+02:00