Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaPřinášíme řešení pro prosperující ekonomiku naší země

Přinášíme řešení pro prosperující ekonomiku naší země

31.7.2021 9:04
Tomio Okamura: Přinášíme řešení pro prosperující ekonomiku naší země.
Pokud mluvíme o přiblížení k úrovni technologicky vyspělých zemí a k dosažení životní úrovně v těchto zemích, musíme se znovu vrátit k problému národních zájmů a strategických cílů naší ekonomiky. Naše ekonomika je otevřená, exportní, ale zároveň vykazuje některé znaky, které nám znemožňují vymanit se z faktu, že je to především ekonomika založená na kvalitní, ale levné práci. Máme relativně nízký podíl produkce hotových výrobků, vyrábíme díly a subdodávky především pro německou a další západní ekonomiky.
Je také důležité si říct, jaké strategické schopnosti Česká republika po vstupu do EU ztratila. Například schopnost uživit vlastní obyvatelstvo a s vysokou pravděpodobností ztratíme v budoucnu energetickou bezpečnost. Politika EU v oblasti energetiky povede k nedostatku energie a k jejímu skokovému zdražení. Poslední události okolo covidu-19 ukázaly na další ztrátu. Nemáme farmaceutické kapacity a jsme zbytečně závislí na dovozu celé řady léků.
Často je slyšet, že nesmíme vystupovat proti tržním principům v ekonomice. Jde o lživý argument, ekonomika EU je prolobována zájmy Německa a Francie, trh je pokřiven dotacemi a kvótami a v oblasti energetiky i zemědělství ideologickými nesmysly takzvaných aktivistů. Nechceme EU, nechceme euro, nechceme platit cizí dluhy a poslouchat cizí rozkazy z Bruselu a Berlína!
1) Je nutné zajistit strategické zájmy ČR v oblasti energetiky, potravin, surovin a pitné vody.
2) ČR musí připravit vlastní dotační projekty na podporu českých firem v oblasti telekomunikací, datových sítí a českých firem, které produkují technologicky náročné výrobky a služby.
3) Je nutné vytvořit vlídné podnikatelské prostředí pro živnostníky a regionální firmy.
4) Nebát se podporovat české firmy v oblasti významných státních zakázek. Peníze daňových poplatníků musí dostat firmy, které zdaňují u nás a jejichž zisk zde zůstává.
5) ČR a její ekonomika musí usilovat o export hotových výrobků na zahraniční trhy, které musí získávat všemi směry bez politických tlaků.
6) Je třeba ukončit vytahování zisku z ČR. Nástrojem mohou být reinvestiční povinnosti a důsledný postup proti odtékání peněz přes tzv. daňové ráje.
2021-07-31T08:39:45+02:00

Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru a k odstranění mojí osoby

Pátek 17.09.2021|

17.9.2021 19:07 Video - Tomio Okamura: Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru a k odstranění mojí osoby. ...