Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaSnaha SPD o zamrazení platů politiků se daří a platy politiků by měly být od ledna zamrazeny

17.11.2020 9:22

Tomio Okamura: Snaha SPD o zamrazení platů politiků se daří a platy politiků by měly být od ledna zamrazeny!

Před dvěma lety nám návrh SPD na zamrazení platů politiků ve Sněmovně ostatní strany zamítly. A poslanci ANO a Pirátů tehdy následně dokonce prosadili zvýšení platů o 9%👎🏻 Dnes došlo k dohodě s Piráty a hnutím ANO a společnými hlasy s poslanci SPD prošel zákon na zamrazení platů politiků a soudců do závěrečného třetího čtení. Je vidět, že se blíží volby, tak Piráti a ANO otočili. Držte nám prosím palce, ať se nám to podaří prosadit!

2020-11-17T09:12:28+01:00

Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD

Úterý 24.11.2020|

24.11.2020 18:04 Tomio Okamura: Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD. Útoky ...