Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Zastupitelstvo města Havířova hlasovalo PROTI tomu, aby mohl na zasedání veřejně vystoupit krajský zastupitel za SPD Mgr. Lubomír Volný ve věci umisťování muslimských arabských a afrických migrantů do města

Máme tady další skandál vládní koalice – zastupitelstvo města Havířova, kde vládne koalice ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL (tedy stejná jako na celostátní úrovni), hlasovalo PROTI tomu, aby mohl na zasedání veřejně vystoupit krajský zastupitel za SPD Mgr. Lubomír Volný ve věci umisťování muslimských arabských a afrických migrantů do města. Do města Havířova jsou totiž nepřetržitě umisťovaní migranti a město se nijak nebrání. Občané si přitom na chování migrantů na veřejnosti i na chování vedení města stěžují.
Na jednání zastupitelstva by přítomen i jednatel společnosti RPG byty (tzv. Bakalovy byty z OKD) a potvrdil na mikrofon, že pronajímají byty pro ministerstvo vnitra pro migranty, spolupracují s neziskovými organizacemi a pokud stát vypíše další výběrové řízení na další byty pro migranty, že se jej zúčastní.
Navíc, vedení města se snažilo vystoupení zástupce společnosti RPG utajit, nebylo ohlášeno v programu, aby na zasedání nikdo z veřejnosti nepřišel – a zástupci společnosti RPG vystoupili v interpelacích bez předchozího ohlášení na stránkách magistrátu.

Jednatel společnosti RPG byty i jeho tisková mluvčí odmítli zástupcům našeho hnutí SPD odsouhlasit tento text: “Společnost RPG Byty se veřejně a písemně zavazuje, že nebude spolupracovat s vládou ČR, či jakoukoliv jinou institucí, právnickou či fyzickou osobou, neziskovkou či podobnou organizací na ubytovávání vládou odsouhlasených 6000 imigrantů v rámci řešení současné imigrační krize.”

Zastupitelstvo města Havířova již na minulém zasedání ODMÍTLO odsouhlasit text našeho hnutí SPD, který předložil náš krajský zastupitel Mgr. Volný, kde jsme navrhli, aby se město zavázalo nepřijímat na území města migranty.

Jak víte, tak Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda kontinuálně přijímá NATRVALO do České republiky nepřizpůsobivé a potenciálně nebezpečné migranty. V současnosti jsou přijímání do Předlic v Ústí nad Labem, do Jaroměře, do Brna a do Havířova. Na tyto migranty již vláda vynaložila miliardy korun na úkor našich potřebných občanů.

A my v SPD říkáme jasně – PENÍZE NAŠIM LIDEM, NE NEPŘIZPŮSOBIVÝM MIGRANTŮM. Prosazujeme pro naše občany bezpečnost, spravedlivou a prosperující republiku. A budeme nadále neúnavně na tomto cíli pracovat.

Co si o tom myslíte Vy? A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se lidé dozvědí pravdu.

2017-01-31T11:42:37+02:00