Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaV Evropském parlamentu byla odsouhlasena šikanózní “ideologická policie” EU

V Evropském parlamentu byla odsouhlasena šikanózní “ideologická policie” EU

[wpdts-custom start=”post-created” format=”j.n.Y G:i”]

Video – Tomio Okamura: Horká aktualita – v Evropském parlamentu byla odsouhlasena šikanózní “ideologická policie” EU, která bude zasahovat proti nepohodlnými členským státům EU.
A v případě neposlušnosti a odporu proti diktátu z Bruselu bude náprava vynucována, budou nařizovány změny zákonů a institucí, a pokud nebudou v určeném termínu provedeny, nastoupí sankce ve formě odebrání hlasovacího práva premiérovi takového státu a odebrání peněz. Každý rok budou probíhat hodnocení všech členských států EU, zda dodržují hodnoty EU a jsou z pohledu vedení EU „právním státem“. V dokumentu se praví, že příklady neposlušných států, které nejsou právním státem, jsou Maďarsko a Polsko.
Návrh hlasováním podpořili všichni europoslanci za KDU-ČSL, TOP09, STAN, Piráty a hnutí ANO. Kateřina Konečná z KSČM se zdržela hlasování a tím návrh také podpořila. Antivlastenecké a protičeské hlasování europoslanců KSČM, hnutí ANO a lidovců stojí za pozornost. Naopak proti byli europoslanci SPD, dále Orbánovy strany Fidesz a samozřejmě proti byli polští poslanci z vládnoucí strany Právo a spravedlnost. Celá naše vlastenecká frakce Identita a demokracie (ID), kde je členem SPD, hlasovala v Evropském parlamentu proti.
Ale pozor, sankce se nebude týkat politických neziskovek, ty mají dostávat dotace dál. A přestože bude neposlušný stát potrestán a nebude souhlasit s nařízeními z Bruselu, tak takovému zůstanou všechny povinnosti, to znamená platit do rozpočtu EU a dodržovat všechna unijní nařízení.
A jaká budou kritéria dodržení evropských hodnot? Z dokumentů to vypadá, že prohřeškem bude i například odmítání přijímání imigrantů, jelikož to může být hodnoceno jako neúcta k lidské důstojnosti, svobodě, rovnosti, dodržování lidských práv, diskriminace, nespravedlnost a chybění solidarity.
Hlasování proběhlo v Evropském parlamentu 7.října a návrh podpořilo 521 poslanců Evropského parlamentu (¾ z celkového počtu), 152 bylo proti a 21 se zdrželo. A podívejme se, kdo jak hlasoval z českých europoslanců. Návrh podpořili všichni poslanci za KDU-ČSL, TOP09, STAN, Piráty a ANO. Kateřina Konečná z KSČM se zdržela hlasování a tím návrh také podpořila. Antivlastenecké a protičeské hlasování KSČM a hnutí ANO stojí za pozornost.
Naopak proti byli europoslanci SPD, dále Orbánovy strany Fidesz a samozřejmě proti byli polští poslanci z vládnoucí strany Právo a spravedlnost. A celá naše vlastenecká frakce Identita a demokracie (ID), kde je členem SPD, byla proti.
Takže po prosazování cenzury teď bude ustavena ideopolicie. Z Evropské unie se šíří jasná totalita a diktatura. Nemá to nic společného se svobodou a demokracií. Hnutí SPD nabízí jako jedná parlamentní strana řešení – referendum o vystoupení z EU a CZEXIT. Podpořte nás prosím ve volbách.
2020-10-16T09:01:21+01:00

Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD

Úterý 24.11.2020|

24.11.2020 18:04 Tomio Okamura: Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD. Útoky ...