Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaVláda Petra Fialy rozvrací hospodářství a ožebračuje lidi

Vláda Petra Fialy rozvrací hospodářství a ožebračuje lidi

2.9.2022 10:32
Tomio Okamura: Vláda Petra Fialy rozvrací hospodářství a ožebračuje lidi.
Pojďme společně dotlačit vládu k tomu, aby odstoupila. Ve čtvrtek 1. září proběhne hlasování o vyslovení nedůvěry vládě Petra Fialy (ODS). Hnutí SPD připojilo podpisy svých poslanců pro svolání této schůze. Cílem hnutí SPD je vytvořit takový tlak na vládu ODS, TOP 09, KDU-ČSL, Pirátů a STAN, aby uznala, že nemůže pokračovat a odstoupila. Důvody jsou jasné – vládou nezvládnutá energetická a potravinová krize a kauzy hnutí STAN spojené s organizovaným zločinem včetně té zatím poslední, a sice jmenování Petra Mlejnka ředitelem rozvědky (Úřadu pro zahraniční styky a informace).
Mlejnek byl dlouhodobě v kontaktu s Michalem Redlem, který je hlavním obviněným v kauze Dozimetr, o čemž ministr vnitra Rakušan již před jmenováním Mlejnka do funkce věděl, a přesto jej do funkce se souhlasem vlády jmenoval, navíc bez potřebné prověrky na nejvyšší stupeň.
Podle aktuálního průzkumu společností Morning Consulting si jen 2 z 10 našich občanů myslí, že naše země se ubírá správným směrem. Premiérovi Petru Fialovi pak nedůvěřuje 78 procent lidí, a má tak mezi evropskými premiéry nejnižší podporu mezi svými občany ze všech evropských států.
Vládní diletantismus, který nyní vyvrcholil, rozvrací naše hospodářství. Pomoc občanům a firmám ze strany vlády je nulová. Dle názoru hnutí SPD nezbývá jiné řešení než okamžitý odchod neschopné, nečinné a protinárodní vlády, dokud je čas! Vláda nemá řešení, má skandály a není vládou odborníků. Proto budeme samozřejmě hlasovat pro její konec.
Nejlepším způsobem, jak vládě vystavit účet ze strany veřejnosti, pak budou senátní a komunální volby 23. a 24. září 2022. Vyzýváme voliče, kterým není situace v naší zemi lhostejná, aby hlasovali pro kandidáty jediné skutečné parlamentní silné, kompetentní a vlastenecké opozice, kterou je hnutí SPD!
2022-09-02T10:04:16+02:00