Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaVládní opatření na omezení počtu lidí v obchodech na základě výměry 15 m2 na osobu je nesmyslné a způsobí zmatky

20.11.2020 10:50
Tomio Okamura: Vládní opatření na omezení počtu lidí v obchodech na základě výměry 15 m2 na osobu je nesmyslné a způsobí zmatky.
Nová opatření a pravidla boje s nákazou Covid 19 jsou nesrozumitelná a fakticky nemohou fungovat. Omezení počtu lidí v obchodech na základě výměry 15 m2 na osobu způsobí zmatky.
Již nyní dochází k faktickému ohrožení existence drobného podnikání a živností v řadě oborů. Další propad v obchodní a ekonomické stabilitě může ohrozit vážně ekonomiku, včetně zdrojů na zdravotní péči a sociální služby.
Návrh vlády na prodloužení nouzového stavu o 30 dnů je nepřijatelný. Česká republika nemůže být v opakovaně prodlužovaném nouzovém stavu. Již v počátku pandemie jsme navrhovali novelizovat zákon o ochraně veřejného zdraví, aby o jednotlivých opatřeních mohly rozhodovat odborné orgány ministerstva zdravotnictví, tedy hygienici a epidemiologové, a to bez potřeby vyhlášení nouzového stavu.
2020-11-20T10:50:05+02:00

Vláda Petra Fiala kašle na české občany a radši posílá peníze Ukrajině a poklonkuje Bruselu a Washingtonu

Neděle 07.08.2022|

7.8.2022 19:17 Tomio Okamura: Vláda Petra Fiala kašle na české občany a radši posílá peníze Ukrajině a poklonkuje Bruselu a Washingtonu. Fialova vláda vůbec neřeší zdražování, přitom hnutí SPD ...