Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Česká republika má dostat imigranty z africké Eritreji a ze Sýrie

Aktualita

Tomio Okamura: Česká republika má dostat imigranty z africké Eritreji a ze Sýrie

Česká republika má dostat imigranty z africké Eritreji a ze Sýrie. To se máme na co těšit. Eritrejci totiž společně se Somálci patří například ve Švédsku ke “špičce” ve znásilňování žen. A jen připomínám, že PRO kvóty pro Českou republiku hlasovala v dubnu v Evropském parlamentu většina českých vládních poslanců.
To, co se děje například v Itálii je absolutní děs. Afričtí imigranti se chovají doslova jako zvířata, podívejte se zde v přiloženém autentickém videu, co nás čeká https://www.youtube.com/watch?v=jm48QEigkko

Z Německa se doslýchám, že největší protesty dělají uprchlíci proti jídlu. Nechutná jim, protože není muslimské halal. Taky se jim prý nelíbí ubytování, nebo to, že nemají satelitní televizi. Nehodlají se absolutně přizpůsobit. Jedná se o přesný a postupný proces. Nejprve halal jídlo, pak zahalování, potom mešity a nakonec právo šaría.

Jsem absolutně proti imigrantům do České republiky. Ale i kvůli hlasování našich vládních poslanců kvóty budou a imigranti u nás tím pádem také. V tom případě navrhuji, abychom jim podávali české národní jídlo knedlo-vepřo-zelo a uvidíme, jestli se chtějí integrovat a přizpůsobit. Kdo je schopen se integrovat, tomu vepřové maso vadit nebude. Komu to ale vadit bude a jako muslim bude nad vepřovým ohrnovat nos, tak by měl jít okamžitě jinam.

Četl jsem o aféře, kdy se azylanti rozčilovali, že nesmí na diskotéku. Majitel jim tam totiž zakázal vstup, jelikož tam velmi hrubým způsobem obtěžovali ženy. To je příklad z Německa.

Ale nejvíce mě dostalo, když nikým nevolený předseda Evropské komise Junker, řekl o demokraticky zvoleném maďarském premiérovi Orbánovi, že je diktátor, když chtěl Orbán vyhlásit referendum v otázce povinného přerozdělování uprchlíků. Podívejte se, jak se chová nejvyšší představitel Evropské komise Junker. To je diktatura.

A samozřejmě já také prosazuji referendum. Ovšem tato vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL ho nejen odmítá, ale navíc většina vládních poslanců zradila občany a hlasovali pro kvóty.

Naši multikulti politici a pravdoláskařští aktivisti z neziskových organizací, kteří budou na imigrantech vydělávat peněz, se ohání tím, že musíme imigrantům pomáhat.

Přitom se ale zabíjíme sami. Jedná se o naší vlastní genocidu. Genocidu občanů České republiky. Situace v Řecku či v Itálii je neúnosná a za chvíli nebudou stačit ani kvóty. Kam chce Evropská unie následně imigranty přerozdělovat? Na Mars?

Imigranti narovinu říkají, že chtějí do Německa, Švýcarska, Francie. Nechtějí zůstat v Řecku či Bulharsku. Nejsou to chudáci, kterým jde o život. Jsou to jen a pouze ekonomičtí migranti, mladí bojeschopní muži plní sil. Kdyby to byli uprchlíci či běženci, byli by rádi i za Bulharsko či Rumunsko.

Proto říkám jasně, je jediná cesta – okamžitě je všechny vracet domů a uzákonit nulovou toleranci imigrace. A samozřejmě také zrušit stávající štědrý sociální systém vůči imigrantům, který je tím hlavním lákadlem.

Prosíme Vás za naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) o veřejnou podporu. My Vás nezradíme a máme jasno.

2015-06-09T17:03:47+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0