Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To, co šíří neomarxistickým sluníčkářem Hamáčkem řízené ministerstvo vnitra, je opravdu hnus.

Aktualita

Radim Fiala: To, co šíří neomarxistickým sluníčkářem Hamáčkem řízené ministerstvo vnitra, je opravdu hnus.

Podsouvá, že hnutí SPD je extremistické a že šíří xenofobii. Nejvíce šílené tvrzení ministerstva vnitra je, že prý hnutí SPD „kontinuálně a záměrně vyvolávalo dojem, že je majoritní obyvatelstvo České republiky akutně ohroženo imigrací a islamizací, že je nutné se začít okamžitě bránit, jinak ´budeme lidmi druhé kategorie ve vlastní zemi´.“ Tak to prosím není žádný dojem. Kdo sleduje realitu v zemích západní Evropy ví, že to není žádný „dojem“, ale fakt dokazatelný desítkami, stovkami či tisíci otřesných případů, o kterých informujeme. A původní obyvatelé se ve Švédsku, Německu, Francii a dalších zemích Západu vskutku stávají občany druhé kategorie. A bránit se musíme i budeme, i když na nás bude Hamáčkovo ministerstvo házet špínu a pomluvy! Hnus. Je to na zvracení, pane Hamáčku. Že se nestydíte! Že Vám není z Vás samotného špatně, pane ministře!

Takže znásilňování a vraždění Evropanů muslimskými imigranty je podle ministerstva vnitra jenom „dojem“ šířený SPD… To snad na ministerstvu vnitra spadli z višně? Co ti zavraždění lidé a znásilněné ženy a dívky? Co ty imigrantské no-go zóny, kam nevstoupí ani policie? Zpráva ministerstva vnitra je odporným výsměchem obětem kriminality imigrantů a muslimů!

„Xenofobní nálady části české společnosti nadále umně povzbuzovalo, zejména prostřednictvím sociálních sítí, hnutí SPD,“ uvádí dále zpráva. Hnutí SPD podle dokumentu vyvolávalo dojem, že jsou obyvatelé ČR ohroženi imigrací a islamizací. „Představitelé hnutí se také aktivně vyjadřovali k incidentům spojeným s imigranty či muslimy. Velmi účinně fungovala v tomto tématu symbióza mezi SPD a některými médii šířícími nenávistné předsudky,“ doplňuje vnitro.

To, že upozorňujeme na nenávist islámu, znamená, že šíříme nenávist a předsudky? Takže my bráníme naši zemi, občanské svobody a demokracii před nenávistným islámem a před nepřizpůsobivými imigranty, kteří mnohdy páchají kriminalitu a zvěrstva, ale podle ministerstva vnitra nenávist šíříme my! To je přece šílené a totálně převrácené jako v Orwellovi! Budeme nadále bránit demokracii a svobodu v naší zemi!

A xenofobie? Fobie znamená iracionální strach. Xenofobie iracionální strach z neznámého. Strach lidí z islámu a imigrace není iracionální, ale přirozený a rozumný. Je to normální principe sebeobrany a sebezáchovy. Lidé přece vidí, co se děje v západní Evropě, ale i to, co se začíná dít i u nás. A imigranti a islám pro nás už přece nejsou nic neznámého. Někteří čeští občané je poznali na vlastní kůži a občané západoevropských států je poznávají na vlastní kůži každý den. Takže podsouvat nám xenofobii je totální blbost.

A opravdovou předsudečnou nenávist a lži šíří ve skutečnosti ministerstvo vnitra. Hnutí SPD nemá předsudky vůči skupinám obyvatel definované rasou, národností, etnicitou, náboženstvím, sexuální orientací. My pouze poukazujeme na FAKTA. Fakta nejsou předsudky, ale ověřené informace. Že muslimové představují riziko pro demokracii a ústavní svobody je naprosto jasné, protože to vyplývá z jejich nesnášenlivé a nenávistné ideologie islámu. My na to jen upozorňujeme a varujeme před tím. A upozorňujme na zdokumentované kriminální činy a alarmující statistiky.

Ministerstvo vnitra chce ve skutečnosti nástrojem „předsudečné nenávisti“ zavřít ústa těm, kteří ve skutečnosti občanské svobody a demokracii chrání.

A co to je „šíření strachu ve společnosti“, jak nám ministerstvo podsouvá v jiné zprávě? Když někdo ve třicátých letech varoval před Hitlerem, tak šířil strach ve společnosti? A ženy v západoevropských městech a no-go zónách mají skutečně strach – díky imigrační politice sluníčkářů.

To, že upozorňujeme na nenávist islámu, znamená, že šíříme nenávist a předsudky? Takže my bráníme naši zemi, občanské svobody a demokracii před nenávistným islámem a před nepřizpůsobivými imigranty, kteří mnohdy páchají kriminalitu a zvěrstva, ale podle ministerstva vnitra nenávist šíříme my! To je přece šílené a totálně převrácené jako v Orwellovi! Budeme nadále bránit demokracii a svobodu v naší zemi! A bránit se musíme i budeme, i když na nás bude Hamáčkovo ministerstvo házet špínu a pomluvy! Ohrožení naší země islamizací a imigrací není „dojem“, ale fakt.

https://www.lidovky.cz/…/nenavistnych-utoku-kvuli-politicke…

2019-08-16T10:26:32+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0