Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Odmítáme islamizaci naší země pod záminkou multikulturalismu!

Aktualita

Radek Rozvoral: Odmítáme islamizaci naší země pod záminkou multikulturalismu!

Afričtí imigranti nepolevují ve svém úsilí dostat se do Evropy, přeje si to každý desátý Afričan.

Žádný výrazný útlum příchodu nelegálních imigrantů do Evropy ve srovnání s rokem 2015, kdy byla imigrační vlna do zemí EU na svém vrcholu, se nekoná. To si jen naivně namlouvají vrcholní bruselští představitelé. Lze reálně předpokládat, že ani v budoucnu zájem imigrantů dostat se do zemí EU nepoleví, neboť EU tento problém nechce razantně řešit a je vlastně s touto situací spokojená. Příliv imigrantů se jen neděje nárazově, ale průběžně a postupně.

Hnutí SPD dlouhodobě a jako jedna jediná ze současných politických stran zastoupených v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky usiluje všemi dostupnými prostředky o to, aby se do naší republiky imigranti nedostali. Je to velmi složité, neboť v okolních zemích (nejvíce v Německu) jich už je příliš mnoho. Vrcholní představitelé Evropské unie ale problém s nelegální imigrací razantně neřeší a tak nějak se domnívají, že se situace v budoucnu nějak usadí. I to je jeden z pádných důvodů, proč chceme, aby naše republika vystoupila z EU na základě svobodné a demokratické volby našich občanů, kteří by měli možnost se v referendu sami rozhodnout, zda v EU zůstat nebo odejít. Bohužel zatím není mezi poslanci vůle podpořit námi předložený návrh o referendu, a ve hře jsou pouze velmi „vykleštěné“ verze našeho návrhu, které spíše za účelem ponížení příznivců referenda předložila a podpořila vládnoucí koalice. Naše hnutí ale tento boj nevzdává a pevně věří, že čas pro schválení přijatelného a realizovatelného referenda přijde. Pevně věříme, že převážná část našich občanů si nepřeje, aby zde žili nelegální imigranti zneužívající systém sociálních dávek a představující bezpečnostní riziko.

Zájem afrických imigrantů (které tvoří většinou muslimové) o cestu do Evropy nepolevuje, ani se nedá předpokládat, že do budoucna bude klesat. Podle zpráv OSN se v letošním roce vydalo z Afriky přes sto tisíc imigrantů, kteří svou nelegální cestu do Evropy podnikli za využití služeb dobře zaplacených převaděčů nejčastěji přes východní Středomoří. Zajímavé výstupy k této problematice zveřejnila studie zpracovaná pod patronátem Rozvojového programu OSN (United Nations Development Programme), která se zaměřila na to, jaké jsou motivace afrických imigrantů, kteří se vydali do Evropy neregulérními cestami a navíc s vědomím, že nemají nárok na azyl. Pro tyto účely tazatelé vyzpovídali 1.970 lidí z 39 afrických zemí. Studie uvádí, že největším motivátorem pro tyto Afričany je ekonomická přitažlivost Evropy či přítomnost příbuzných imigrantů v evropských zemích. Od tohoto cíle neustoupí ani s vědomím o nebezpečí spojené s cestou, jelikož dle studie odrazuje od záměru dostat se nelegálně do Evropy pouze každého desátého (server africa.undp.org). Za zmínku stojí také výstupy z provedeného průzkumu, který byl zveřejněn na jaře tohoto roku a zrealizovala ho ve 34 afrických státech africká výzkumná skupina Afro Barometer. V Africe žije v současnosti 1,2 miliardy lidí, a pokud podle průzkumu by do Evropy chtěl každý desátý Afričan, šlo by o 120 milionů lidí (server africa.undp.org).

Hnutí SPD prosazuje priority, které má definované ve svém programu, jejichž pomocí chce dosáhnout takového stavu, kdy naši občané budou ve své zemi žít spokojeně a budou se zde cítit bezpečně. Odmítáme přijímat nelegální imigranty a odmítáme islamizaci naší země pod záminkou multikulturalismu.

2019-11-26T06:56:54+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0