Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaHnutí SPD prosazuje placení DPH až ze skutečně zaplacených faktur

Hnutí SPD prosazuje placení DPH až ze skutečně zaplacených faktur

18.9.2020 16:57
Tomio Okamura: Hnutí SPD prosazuje placení DPH až ze skutečně zaplacených faktur a státní podporu jen českým firmám, které neodvádí zisky do zahraničí.
Opakovaně prosazujeme placení DPH až ze skutečně zaplacených faktur. Jde o koncepční opatření, které by dnes výrazně zvýšilo finanční stabilitu našeho malého a středního podnikání i živnostníků, plátců DPH.
Jednoznačně také žádáme, aby investice z veřejných prostředků podpořily pouze firmy, které nevyvádějí dividendy z ČR a jsou českými firmami. To je skutečná podpora české ekonomiky a českých ekonomických zájmů. To je i ochrana a vytváření pracovních příležitostí pro naše občany. Vláda však bohužel dělá opak a podporuje zahraniční nadnárodní korporace na úkor českých firem a českých zaměstnanců.
2020-09-18T16:57:57+02:00