Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Referendum o vystoupení ČR z EU

Tomio Okamura: Referendum o vystoupení ČR z EU

Sobotkova a Babišova vláda nám již popáté zamítla návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) na vyhlášení referenda o vystoupení České republiky z Evropské unie! Podívejte se na autentické video.
Považuji za nutné umožnit občanům České republiky demokracii, tedy aby se sami občané demokraticky v referendu rozhodli, s kým a jak chtějí do budoucna v České republice žít.
V tuto chvíli naprosto drtivá většina českých občanů žádá referendum o vystoupení z Evropské unie a to, že tohle přání politická scéna zleva i zprava ignoruje, považuji za zločinné opovrhování právem a vůlí skutečných pánů této země – českých občanů.
Naslouchat občanům a plnit jejich vůli není nějaký negativní populismus, jak se nám snaží vsugerovat Sobotkova vláda, vedení Evropské unie a zmanipulovaná a prolhaná média, ale naslouchat občanům je a musí být vrcholná politikova povinnost.
Když bylo před deseti lety referendum o vstupu do EU, tak nevidím jediný logický důvod, proč by stejní občané nemohli hlasovat ve stejném referendu o vystoupení z EU.
EU se velmi změnila od doby našeho vstupu, a to velmi negativně. Evropská unie se stala potíračem pravdy a svobody. Brusel každým dnem ubírá naši národní suverenitu. Bruselští federalisté se snaží pod záminkou humanity rozpustit evropské národy ve jménu chimérické multikulturality. Probruselská média dennodenně manipulují s pravdou.
Evropská unie ve stávající podobě je mrtvá, je to utopistický nereálný projekt, a čím dříve ho opustíme, tím lépe.
Reálnou alternativou, kterou prosazuje naše hnutí SPD je vystoupení ČR z EU a spolupráce suverénních evropských států.
Prosazujeme bezpečnou, spravedlivou, prosperující a suverénní Českou republiku. Bez diktátu Bruselu.
Odmítáme do České republiky importovat terorismus, homofobii nebo antisemitismus a kriminalitu, kterou neodvratně s sebou masová migrace nepřizpůsobivých muslimských migrantů přináší. A Sobotkova vláda naopak tuto EU podporuje.
Odmítáme, aby se Brusel nadřazoval nad naše zákony a nad práva našich občanů.
Tohle je naše země a naší povinností je bránit její suverenitu, její kulturu, tradice a občany.
Zdroj obrázku: Wikimedia Commons

2016-06-29T10:16:24+02:00