Úvodní stránkaNovinky z EUEvropská unie oficiálně podpořila imigraci arabských afrických přistěhovalců do Evropy

26.7.2021 10:03
Tomio Okamura: Evropská unie oficiálně podpořila imigraci arabských afrických přistěhovalců do Evropy.
Před pár dny navštívila komisařka Evropské unie pro vnitřní věci Ylva Johansson Tunisko, kde pozvala zdejší obyvatele, aby legálně přesídlili do Evropy. „V EU žije, pracuje a studuje více než 1 milion Tunisanů. Rádi přivítáme další, kteří přijedou legálně, aby studovali, pracovali a obohatili naše společnosti,“ napsala na svůj twitterový účet. Opět tak potvrdila, že cílem vedení EU není zastavit migraci do Evropy, ale pouze ji legalizovat a „řídit“. Hnutí SPD jasně omítá imigraci z afrických a muslimských zemí, protože lidé v těchto zemích mají hodnoty neslučitelné s našimi hodnotami občanských svobod a demokracie.  EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve z ní odejdeme, tím lépe.
Komisařka pro vnitřní věci Johansson 24. září 2020 řekla: „Imigrace je součástí toho, proč náš kontinent prosperuje. Do Evropy směřuje hodně imigrantů a my je potřebujeme. My tyto lidi potřebujeme. Naše společnost stárne. Musíme však vytvořit nové cesty umožňující legální imigraci. Nejen pro kvalifikované pracovníky, ale také pro průměrnou nebo nízko kvalifikovanou pracovní sílu, která chce přijít do Evropské unie….“
A v jiném vyjádření eurokomisařka Ylva Johansson řekla: „Neměli bychom mít méně migrantů, neměli bychom brát odpovědnost za přijímání méně uprchlíků. Ale měli bychom usilovat o to, abychom měli legální cesty pro více migrantů a pro více uprchlíků…Migrace je normální.“
Hnutí SPD jasně omítá imigraci z afrických a muslimských zemí, protože lidé v těchto zemích mají hodnoty neslučitelné s našimi hodnotami občanských svobod a demokracie. EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve z ní odejdeme, tím lépe.
2021-07-26T09:54:30+02:00

Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru a k odstranění mojí osoby

Pátek 17.09.2021|

17.9.2021 19:07 Video - Tomio Okamura: Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru a k odstranění mojí osoby. ...