Úvodní stránkaNovinky z EUEvropská unie prosazuje kvóty a přesídlení afghánských „uprchlíků“ do Evropy a zemím, které je přijmou, dá peníze

31.8.2021 18:31
Tomio Okamura: Evropská unie prosazuje kvóty a přesídlení afghánských „uprchlíků“ do Evropy a zemím, které je přijmou, dá peníze.
Hnutí SPD přijímání imigrantů odmítá! EU má v plánu dát peníze členským zemím, které přijmou afghánské „uprchlíky“. V sobotu to uvedla předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová. Zároveň vyzvala mezinárodní komunitu a státy EU, aby se podílely na přesídlení uprchlíků. „Apeluji na všechny státy, které se účastnily misí v Afghánistánu, na Evropany i všechny ostatní, aby stanovily dostatečné přijímací kvóty (…), abychom společně mohli pomoci těm, kteří potřebují ochranu,“ uvedla Ursula von der Leyenová. „Komise je připravena uvolnit nezbytné rozpočtové prostředky na podporu členských států, které nabídnou uprchlíkům pomoc v podobě možnosti usazení se na jejich území,“ dodala Leyenová.
Hnutí SPD tyto požadavky EU odmítá, a naopak vítáme prohlášení rakouského kancléře Sebastiana Kurze, který odmítá ve své zemi poskytnout ochranu afghánským uprchlíkům. Angažmá NATO a USA v Afghánistánu stálo 300 miliónů dolarů denně a celkem 2,26 biliónu dolarů (2,26 miliónů miliónů). Mezi lety 2004 až 2020 zaplatila Česká republika za účast v Afghánistánu celkem 16,4 miliardy korun. A výsledkem je tří set tisícová vyzbrojená a vycvičená afghánská armáda, která se bez boje vzdala během jedenácti dnů Talibánu. Americký prezident Joe Biden dnes hovoří o dvacetileté misi jako o omylu minulosti.
Nechceme a nebudeme platit účty za americké invaze a agrese. Naši občané jsou pro SPD na 1. místě!
2021-08-31T18:27:08+02:00