Úvodní stránkaNovinky z EUEvropská unie se už ani netají tím, že podporuje masovou imigraci a via facti etnickou přeměnu Evropy z původních obyvatel na obyvatelstvo přistěhovalců z Afriky a arabských zemí

1.5.2021 15:17
Tomio Okamura: Evropská unie se už ani netají tím, že podporuje masovou imigraci a via facti etnickou přeměnu Evropy z původních obyvatel na obyvatelstvo přistěhovalců z Afriky a arabských zemí.
Musíme odejít z EU, nebo nás unie zničí masovou migrací! Evropská komise se stala terčem ostré kritiky poté, co na Instagramu zveřejnila plán NextGeneration s fotkou muže tmavé pleti s dítětem a vlajkou Evropské unie. K příspěvku napsala: „Myslete na budoucnost“. Kritikům vadí především „přehnaná snaha zařadit lidi tmavé pleti do evropské společnosti.“ Komise reagovala, že evropská společnost je diverzifikovaná a takto bude prezentována. Informovalo o tom Echo24.
„Mrzí nás, že v tomto příspěvku vidíme řadu negativních reakcí založených na barvě pleti otce a dítěte,“ píše Evropská komise v reakci na fotku a text. „Evropská společnost je diverzifikovaná. To je pro Evropu silná stránka a my ji chceme ve svých příspěvcích reprezentovat. Na naší stránce netolerujeme rasistické nebo xenofobní komentáře,“ reagovala na kritiku Evropská komise.
Tady máme jasný důkaz, že Evropská unie už naprosto otevřeně podporuje masovou imigraci a že říká, že EU potřebuje více imigrantů. Uvedla to eurokomisařka Ylva Johansson, která má na starosti otázky migrace. „Neměli bychom mít méně migrantů, neměli bychom brát odpovědnost za přijímání méně uprchlíků. Ale měli bychom usilovat o to, abychom měli legální cesty pro více migrantů a pro více uprchlíků…Migrace je normální,“ řekla Ylva Johansson. Vidíme, že EU nepomáhá, ale škodí. Musíme z ní vystoupit, aby nás nezničila masovou imigrací.
„Migrace tu vždy byla a vždy tu bude. Migrace je součástí toho, co učinilo to, že náš kontinent prosperuje. Minulý rok jsme měli více než tři miliony migrantů, kteří dostali povolení k pobytu v Evropské unii. Více než milion sem přišlo pracovat. Vloni se téměř 700 tisíc imigrantů stalo občany Evropské unie. Do Evropské unie máme velkou imigraci a potřebujeme ji…Potřebujeme migranty,“ dodala Ylva Johansson.
Eurokomisařka Ylva Johansson (bývalá komunistka) před časem řekla, že by Evropa byla bez masové imigrace daleko, „daleko chudší“, a vyzvala k otevření několika nových legálně průchodných cest, aby se počty migrantů ze třetího světa ještě zvýšily.
„Vždy existují pravicoví extremisté nebo rasisté a xenofobové, kteří by migranty rádi označovali za něco abnormálního, a ti by rádi migranty označovali jako ‚oni‘, to ale není pravda. Migrace je normální. Migranti jsou tu,“ řekla Johansson.
„Evropa dnes představuje v očích žen a mužů na Blízkém východě a Africe paprsek naděje a přístav stability. Na to bychom měli být hrdí, a ne mít z toho obavy… Evropa je rakouský policista, který vítá vyčerpané uprchlíky při překročení hranice. To je Evropa, ve které chci žít,“ řekl například tehdejší šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker.
Název dokumentu Evropské komise z dubna 2016 hovoří sám za sebe – “Směrem k reformě společného evropského azylového systému a posilování legálních cest do Evropy”. EU podporuje imigraci. Ať už legální či nelegální tím, že ji ex post legalizuje.
Připomeňme též například Usnesení Evropského parlamentu ze dne 26. března 2019 o základních právech lidí afrického původu v Evropě (2018/2899(RSP))“, ve kterém se v článku 23 říká: „Evropský parlament… žádá Komisi a členské státy, aby s ohledem na stávající právní předpisy a postupy zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU.“
Podle Evropské unie ani covid-19 nepozastavuje právo uprchlíků na azyl. Gatestone Institute informoval, že podle dokumentu Evropské komise z 30. března 2020 nazvaného „Praktické pokyny k uplatňování dočasného omezení cest do EU, jež nejsou nezbytně nutné“ vydaného k usnadnění tranzitních režimů pro repatriované občany EU a k řešení jejich dopadů na vízovou politiku se však na „lidi, kteří potřebují mezinárodní ochranu a lidi, kteří ji potřebují z humanitárních důvodů,“ tato omezení zbytných cest z třetích zemí nevztahují. To znamená, že lidé, kteří žádají o mezinárodní ochranu, nemohou být vráceni zpět a že právo migrantů a uprchlíků žádat o azyl nemůže být pozastaveno ani v době pandemie koronaviru.
Vloni 16. dubna Evropská komise navíc vydala doporučení, ve kterém varovala členské státy Evropské unie, že registrace a zpracování žádostí o azyl musí pokračovat a že členské státy se musí i nadále řídit azylovým zákonem.
Johansson dodala, že EU povede vyšetřování členských států, které si dovolí migranty na svých hranicích odmítat. Komisařka řekla: „Nemůžeme chránit hranice EU porušováním lidských práv. Podle mého názoru nastal čas zvážit možnost zřídit nový mechanismus monitorování odmítání na hranicích. Musíme totiž zajistit, že členské státy budou zákony EU respektovat.“
Evropská unie se už ani netají tím, že podporuje masovou imigraci a via facti etnickou přeměnu Evropy z původních obyvatel na obyvatelstvo přistěhovalců z Afriky a arabských zemí. Musíme odejít z EU, nebo nás unie zničí masovou migrací!
2021-05-01T14:57:01+02:00

Úterý 22.06.2021|

22.6.2021 11:56 Tomio Okamura: O případném střetu zájmů Andreje Babiše či kohokoli jiného mají rozhodovat české orgány, nikoli Brusel. Evropský parlament minulý týden většinou hlasů odsoudil střet zájmů českého ...

Neděle 20.06.2021|