Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Na serveru idnes.cz se objevila zajímavá informace, která nám sděluje, že pracovníci sociální péče mají považovat za zcela zásadní respektování názoru dětí starších 15 let.

Aktualita

Radim Fiala: Na serveru idnes.cz se objevila zajímavá informace, která nám sděluje, že pracovníci sociální péče mají považovat za zcela zásadní respektování názoru dětí starších 15 let.

A to i v případě, že dítě nechce pracovat, studovat či bere návykové látky. Údajně jde o novou metodiku Ministerstva práce a sociálních věcí…

Co k tomu dodat? Jde o pokračování metodického rozvratu společenských hodnot, především přirozených hodnot, jako jsou hodnoty rodiny. Ještě je k tomu třeba doplnit požadavek Pirátů na legalizaci drog a můžeme se těšit na opravdu šťastné zítřky pro mladou generaci.

Pokud se lidé nevzpamatují a neuvědomí si, co jim neomarxistická klika různých aktivistů chystá, tak bude velmi těžké do budoucna získat zdroje pro udržení ekonomické stability této země. Každá respektovaná firma na lepší práci považuje za normální testy na užívání drog. Naše aktivisty a Piráty to nezajímá. Z budoucí generace chtějí nadělat zfetované idioty.

SPD považuje za zásadní vést mladé lidi k úctě k rodině a k práci, která produkuje hodnoty. Dnes to není líbivá politika, ale jediný způsob, jak nám všem zajistit budoucnost.

Sledujte: https://www.facebook.com/radimfiala.cz/

2018-03-29T13:06:12+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0