Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Hlasování SPD o důvěře vládě bude PROTI NÁVRHU!

Aktualita

Radek Rozvoral: Hlasování SPD o důvěře vládě bude PROTI NÁVRHU!

Vládě, ve které trestně obviněný premiér chce vést i ministerstvo spravedlnosti a vícepremiér řídí dvě silová ministerstva najednou, důvěru nedáme a zítřejší stanovisko SPD v Poslanecké sněmovně bude PROTI NÁVRHU.

Vláda, jejímž jedním koaličním členem je rozhádaná, probruselská, proimigrační a korupčními kauzami opředená ČSSD bude velice nestabilní. Hnutí ANO zase nominovalo na premiérské křeslo trestně obviněného člověka, což vládní nestabilitu ještě umocňuje. To, že po velkých spekulacích o opsání dvou diplomových prací jedné z ministryň, která podává demisi, chce vést ministerstvo spravedlnosti trestně obviněný premiér, je pak už jen třešničkou (což je mimochodem logo dalšího z vládních partnerů) na vládním dortu.

Klasik by řekl: „Dávám této vládě rok, maximálně dva.“ Vzhledem k tomu však, že klasik nejsem, řekl bych, že délka jejího vládnutí ani rok nebude.

2018-07-10T07:07:42+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0