Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Kdyby se to, co se dnes děje ve Francii, dělo v Rusku, Kalousek, Schwarzenberg, Gazdík i Petr Fiala by přispěchali s prohlášeními, že prezident Putin je diktátor, který brutálně potlačuje demonstrace a demokracii, a proto se proti němu musí zavést další sankce.

Aktualita

Radim Fiala: Kdyby se to, co se dnes děje ve Francii, dělo v Rusku, Kalousek, Schwarzenberg, Gazdík i Petr Fiala by přispěchali s prohlášeními, že prezident Putin je diktátor, který brutálně potlačuje demonstrace a demokracii, a proto se proti němu musí zavést další sankce.

Prezident Macron je podle těchto politiků ale „prozápadní liberální demokrat“, tak se může přimhouřit oko. Podobně v Katalánsku je podle „prozápadních liberálních demokratů“ normální mlátit pokojně demonstrující demonstranty. To je ukázka té „západní liberální demokracie“ pánů Macrona, Kalouska, Schwrzenberga a spol. v praxi.

Další ukázkou této „liberální demokracie“ bylo, že novinář, který upozornil na spolupráci muslimů s nacisty za druhé světové války, byl v Německu trestně stíhán. Marine Le Penová je stíhána ve Francii za to, že zveřejnila fotografie zvěrstev Islámského státu. Držme naší spojenkyni Marine palce, aby problémy Francie vyřešila. „Existuje zde nepočetná kasta, která pracuje jenom pro sebe a na druhé straně je převážná většina Francouzů, na které vláda kašle a ti se cítí degradováni a ožebračení,“ řekla správně Marine. Myslím si, že v naší zemi je to ostatně podobné. A jen si tak říkám, zdali by nebylo správné navrhnout sankce proti prezidentu Macronovi a jeho vládě. Co myslíte?“

https://cs.gatestoneinstitute.org/…/francie-katastrofy-macr…

2018-12-11T10:38:08+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0