Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Řecký premiér Alexis Tsipras na summitu EU v Bruselu navrhl, aby se unie do května příštího roku dohodla na dočasném „mechanismu solidarity” pro řešení vysokých počtů žadatelů o azyl.

Aktualita

Radim Fiala: Řecký premiér Alexis Tsipras na summitu EU v Bruselu navrhl, aby se unie do května příštího roku dohodla na dočasném „mechanismu solidarity” pro řešení vysokých počtů žadatelů o azyl.

Kvóty na imigranty jsou pro nás naprosto nepřijatelné a toto jen dokazuje, že boj o to, zda si sem necháme vnutit nepřizpůsobivé migranty, ještě neskončil.

Řecko je typickým důkazem toho, že euro a současná podoba evropské integrace nefunguje. Řecko se kvůli euru dostalo do pasti, protože se zbavilo důležitého ekonomického nástroje v podobě vlastní měny. Německé a francouzské banky na Řecku rejžovaly a když se Řecko dostalo do problémů, prosadily, aby ostatní státy eurozóny dotovaly jejich pohledávky vůči Řecku. To my odmítáme. Je odpovědností věřitele, komu půjčí. Aniž bychom chtěli jakkoli zpochybňovat suverenitu Řecka, podle našeho názoru by pro něj bylo nejlepší cestou, kdyby vystoupilo z eurozóny a převzalo kontrolu nad svou vlastní zemí.

https://www.novinky.cz/…/492077-recko-opet-pozaduje-docasne…

2018-12-18T17:45:06+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0