Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Islamizace Německa „úspěšně“ pokračuje. Například podle prezidenta Německé asociace učitelů Heinze-Petera Meidingera bují na německých základních školách antisemitismus.

Videa se sekáním hlav jsou na německých školách běžná a dívkám bývá vyhrožováno smrtí. „Na diskusních fórech, jako je WhatsApp, se filmy, na kterých ISIS stíná hlavy, šíří jako požár,“ uvedl.

Další zpráva zní, jako by byla z roku 1935, kdy byly přijaty Norimberské zákony. „Je nepřijatelné, že se nemuslimové a především židovské děti v této zemi musí bát chodit do školy, protože jsou označováni za ‘nevěřící’ a dokonce je jim vyhrožováno smrtí… Od podzimu… má letecká společnost Kuwait Airways dovoleno diskriminovat Židy na letišti ve Frankfurtu nad Mohanem a spolková vláda proti tomu nic nenamítá. Nic si nenalhávejme, je to spolková vláda, která z neznámých důvodů dovoluje, aby se s Židy v Německu takto zacházelo,“ napsal Julian Reichelt, šéfredaktor deníku Bild.

Nadvláda sluníčkářů a neomarxistů vede nakonec k nadvládě islámu. Totalitní islám, totalitní neomarxismus i totalitní nacismus vedly k perzekuci Židů. Kvůli islamizaci například Židé hromadně utíkají z Francie.

V níže uvedeném článku se dočtete i o dalších šílených případech z multikulturního Německa. Třeba jak tam čtyři Eritrejci hromadně znásilnili 56letou ženu… A je toho o mnoho víc.

Německo pro nás dávno není vzorem, ale je pro nás varováním. Pokud nechcete, aby u nás definitivně převzali moc sluníčkáři, neomarxisté a islám, tak nás prosím podpořte. Společně se ubráníme.

2019-01-17T09:21:31+02:00